pavlov 0 Napisano Sierpień 31, 2014 Witam wszystki jestem świeżym nabywco Ducati st2 1998r. Moto jest luksio zakochalem sie w nim :D ale mam z nim mały problem a mianowicie odpala luks na biegu jałowym chodzi dobrze ale gdy zwiekszam obroty powyzej 2200-3000 moto gasnie gdy jest na postoju a gdy jade zaczyna sie dławic i szarpac i gasie lub nie zalezy ile gazu manetko mu dam ::( powyzej 3000 obrotow wszystko wraca do normy i moto chodzi ok ale gdy zejde z wyższych obrotow znow ponizej 3000 dzieje sie to samo. Prosze o pomoc moze miał ktos z was podobny problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quadcopter 0 Napisano Wrzesień 1, 2014 Akumulator, regulator, uzwojenie cewek alternatora to są przyczyny takich objawów. Witaj w klubie St2 co mają problemy z prądem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavlov 0 Napisano Wrzesień 3, 2014 Ok bede szukal wiem ze akumulator napewno mam do wymiany bo jest jakis maly reszte sprawdze dzieki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 Napisano Lipiec 23, 2024 Cześć. Niedawno nabyłem ST2 i od jakiegoś czasu mam problem z wkręcaniem na obroty powyżej 4 tys. Moto przerywa i nie chce osiągać więcej. Na postoju wkręca się więcej, ale też czuć że go dławi. Oczywiście nowy filtr powietrza, paski, filtr paliwa świece i ostatnio przewody zapłonowe. Czekam jeszcze na filtr wstępny do pompy bo mój trop idzie w układ paliwa. Daj znać jak u ciebie się temat zakończył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach