Franz 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 Ducati drugie miejsce w kwalifikacjach. Znakomity czas 0,6 wolniej od Desmosedici Crutchlowa. Szaleństwo brawo Giugliano!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 Ducati 1,3,8,11 po kwalifikacjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 6, 2014 Trza pracować , musi być : 1,2,3,4, :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 6, 2014 Jutro L:UDZIE kto wygra ma mistrza nasz Mercado kontra zielona żaba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Wrzesień 7, 2014 no to lecimy z SBK ;) start słaby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 7, 2014 Chaz trzeci - brawo , powoli powoli i do przodu . Co do Davide uważam że powinien więcej z psychologiem pracować , na torze radzi sobie swietnie ale ta gorąca głowa - atakował jak wściekły nawet Chaza i tylko czekałem kiedy wyniesie oba Ducaty z rywalizacji . Więcej spokoju i opanowania nerwów na wodzy trzeba mnie się zdaje :roll: , za dużo tych upadków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Wrzesień 7, 2014 Dobre wyścigi, ale osobiście Supersporty mi się bardziej podobały dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 7, 2014 (edytowany) Stocksporty 1000 zwycięstwo Ducati...co do Guliamo, to drugiego wyścigu nie oglądałem , bo zrobiliśmy sobie terenowy wypad- ja oczywiście DucatiEnduro hahaha..., ale w pierwszym, to za bardzo nie mogłem zrozumieć, że nie mógł wyjechać, i tak łatwo się poddał, a ch...... że byłby może 15-ty, ale mógł jechać, coś z tą wolą walki się popedoliło, bo niby ostro owiewka w owiewkę, ale potem powietrze mu uchodzi.....łat da fak? Pozdr. J-999 Edytowano Wrzesień 7, 2014 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 7, 2014 ZWYCIĘSTWO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach