Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Vatzeque

Proszę o ocenę Hypera 110 oraz małą wycenę.

Polecane posty

Witam, Michał jestem i jestem uzależniony.... Nie od motocykli, nie od Ducati :P

Teraz do sedna jest takie coś: http://olx.pl/oferta/ducati-hypermotard-1100-CID5-ID5ZKKd.html#d8e869f6e7

Jedyne co zauważyłem, to, że kierownica jest z poprzeczką, a takie nie wychodziły(?)

Druga sprawa. Jaki jest koszt pasków i ich wymiany ( najbliższy serwis to Bielsko Biała - dają radę? ), jeśli założyć, że motocykl powinien mieć to już zrobione, a właściciel jeszcze nie zrobił (moto ma 5 lat). Wiem, że należy je zmieniać co 24 000km lub co 2 lata.

Kierowałem się tym: http://ascycles.com/pdf/DucatiServiceSchedules/ScheduledMaintenanceTwoValve.pdf

przeniesione z "Hypermotard"

forumowe ADHD ?

3 różne zagadnienia nadające się do działów: Powitalnia, Ogłoszenia znalezione, Hypertmotrad

zanim zadasz pytanie użyj opcji "Szukaj" - o Ducati Bielsko i koszty pasków było już milion razy

Motocykl fajny, wiem z autopsji… :p

Kiera z poprzeczką zmieniana gdyż w Oryginale były bez wzmocnień. We wszystkich Hypermotardach paski należy wymieniać co 12.000 km lub co dwa lata i jest to średnia jaką producent przewiduje, czyli 6000 km na sezon. Ten który zamieściłeś jest goluśki, ale ma stosunkowo niski przebieg (jeśli w ogóle realny).

Zapoznaj się z ofertą Hypermotard-ów gdyż można za takie same lub niższe pieniądze kupić coś ciekawszego :)

Osobiście mam Mega Potwora i można się dogadać (moto forumowe).

Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.