Franz 0 Napisano Październik 9, 2014 Zaczynamu jutro o 2.55. Chciałem dodac, ze mam przeczucie, ze skopiemy wszystkim dupska i dwa Ducati bedą na pudle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 9, 2014 hehe wiara czyni cuda, trzymam kciuki! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Październik 9, 2014 Ja mam przeczucie ,że dwie Hondy będą na pudle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Październik 11, 2014 No to extra Andrea przynajmniej mamy lap record! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 11, 2014 Bravo Ducati, Bravo Dovi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 11, 2014 Jeszcze żeby tak wygrać wyścig... "...żeby się udało, żeby się udało hejkum tejkum..." Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 11, 2014 Pięknie :clap: , starty z pierwszego rzędu stają się pomału regularne . Brawo dla Cala - coś mu się odblokowało po ostatnim wyścigu , podium dodaje skrzydeł :) . Coś Andrea I. odstawał ale jak podgoni to będziemy mieli czerwone podium w Japoni :twisted: :twisted: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Październik 11, 2014 :clap: :clap: Dovi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Październik 11, 2014 aż 4 lata musieliśmy czekać na pole position po Caseyim - jest pięknie!, ale mam radochę idę uczcić to kawką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Październik 11, 2014 :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 12, 2014 "... no i w pi...u wylądował, i cały misterny plan też w pi...u ..." Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 12, 2014 (edytowany) Uwazam, że dzisiaj było dla Ducati bardzo dobrze. VR na konferencji powiedział, ze to był najlepszy wyścig sezonu z rekordowym tempem, wszyscy pojechali bezbłędnie. Ducati poprawiło sie o około 20s do poprzedniego roku. Jest na dobrej drodze i to widać. Mogło tez porównac sie do innych na tych samych oponach. Co wyścig będzie lepiej. Jest /ciach/! Edytowano Luty 2, 2016 przez Moderator-4 30b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 12, 2014 No tak, ale liczyłem chociaż na 3-cie miejsce i żeby gaj się wyłożył..... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Październik 12, 2014 Nie ma co narzekać było bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Październik 12, 2014 Brawo,Brad#41 Moto3 Pudlo+35k€.....Plus moj ex-teammate J.Kruger 2014 British Formula Ford !!!! CHAMPION (BTCC @Brands Hatch)Pozatym -Ducati wolny progres w temacie opanowania opon jest bezznacznie widoczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manfred 0 Napisano Październik 12, 2014 Uwazam, że dzisiaj było dla Ducati bardzo dobrze. VR na konferencji powiedział, ze to był najlepszy wyścig sezonu z rekordowym tempem, wszyscy pojechali bezbłędnie. Ducati poprawiło sie o około 20s do poprzedniego roku. Jest na dobrej drodze i to widać. Mogło tez porównac sie do innych na tych samych oponach. Co wyścig będzie lepiej. Jest zajebiście! Hehe,prawie wszyscy...poza Cal'em :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach