PolaAnd 0 Napisano Październik 20, 2014 Szanowni - może ktoś odkręcić, obfocić i pomierzyć śrubę mocowania stopki w Monsterze. Ja potzrebuję do S4 ale jak sprawdzałem to w innych (nie wiem czy wszystkich) ta śruba jest taka sama. Część numer 2. Numer części 771.5.754.2B. Można to kupić za 4$ +45$ koszt przesyłki :cry: Może /ciach/ - poszukujemy w Garażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PolaAnd 0 Napisano Październik 21, 2014 Do wykasowania. Temat obadałem, pomierzyłem i kupiłem śrubę nierdzewną w "zwykłym" sklepie. Koszt 1,5 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elmofag 0 Napisano Październik 21, 2014 Ostatnio mój potwór wypluł właśnie tą śrubkę w trakcie niedzielnej przejażdżki. Jako że to był dzień wolny jedynym otwartym sklepem był Leroy Merlin i tam też znalazłem pasującą idealnie śrubę sprzedawaną w zestawie po 4 szt. za jakieś 6 zł :) i mam teraz jeszcze 3 w zapasie. Jak jesteś zainteresowany to pisz na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Październik 21, 2014 W m900 jest zwykła śruba imbusowa M10x1.5x20, twardość 8.8, w każdym metalowcu taka bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PolaAnd 0 Napisano Październik 22, 2014 Już wszytsko wiem. Dzięki za pomoc. Jak obglądałem moto wydawało mi się, że na tej śrubie obraca się stopka :-| . Dlatego sądziłem, że śruba ma jakąś szczególną konstrukcję. Teraz już wszystko wiem. Pozdrowionka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach