Franz 0 Napisano Listopad 1, 2014 Ducati pierwsze na start, brawo Giuliano. Drugi piąty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Listopad 1, 2014 Drugie Ducati czyli Chaz jest czwarty :) :clap: Giugliano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 2, 2014 Dobźe dobźe :) Pytanie czy dojedzie - złośliwiec :mrgreen: , a na serio tak sobie myślę że jakby się tak Davide nie przewracał to mamy materiałna mistrza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Listopad 2, 2014 Davide i Chaz to materiał na mistrza. Mam nadzieje ,że jeden z nich będzie dzisiaj na pudle. Pozostało trzymać kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 2, 2014 Piękna fota , musiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Listopad 2, 2014 Za duzo ma rytualow,no i znowu na starcie popuscil w majty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Listopad 2, 2014 Davide Giugliano w pierwszym starciu 5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 2, 2014 I tym oto sposobem, Guintoli na Skuterze został Mistrzem WSBK.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 2, 2014 Wreszcie sezon skończony. Mam nadzieję, ze na nowy Ducati przygotuje takie EVO, że palce lizać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 2, 2014 I pięknie - olać ustawienia zespołowe :!: Guintoli pojechał koncertowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Listopad 3, 2014 L.Baz miał w nosie polecenia Kawasaki, bo przechodzi do MotoGP od 2015 i mu to lotto ;) RSV4 daje rady ;) Brawo Guintoli. Mistrz w wieku 32lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach