Marcin Andruszkiewicz 0 Napisano Listopad 3, 2014 http://otomoto.pl/du...a-M4123026.html Siema! zna ktoś? Widział ktoś na żywca? Ktoś pomocny, uprzejmy...? Poczytałem opinie nt Motofrajdy i nie sa najgorsze... jednak jakby ktoś znał z okolic Racioborza itp to proszę o info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 4, 2014 Jako że pogoda dziś przpiękna , postanowiłem spontanicznie prosto po pracy udać się do Motofrajdy zerknąć na Monsterka . Okazuje się że właścicielem jest kolega pracownika w/w firmy a moto stoi w jego domu czyli Gliwicach . Nie dzwoniłem wcześniej ale za to miałem fajną wycieczkę :) . Moto w rękach pierwszego właściciela , wszystkie czynności serwisowe wykonane w Ducati Bielsko ,dla tego proponuję kolego abyś zdobył nr. vin motocykla i przedzwonił do Bielska w celu potwierdzenia tych informacji . Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Listopad 4, 2014 I to sie nazywa fachowa pomoc... Flaszka dla Jakiego-takiego ;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Andruszkiewicz 0 Napisano Listopad 4, 2014 O kolego, Dobry Człowieku - dziękuję Ci bardzo :) za info oraz poradę, a przede wszystkim za fatygę! Pójdę za Twoim głosem i już piszę do nich... Pozdrawiam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Andruszkiewicz 0 Napisano Listopad 6, 2014 Wg Ducati Bielsko Biała jest wszystko ok (był tam kupowany), przegląd gwarancyjny robiony w lipcu 2013r.- od tamtej pory nie widzieli go. Znają tego klienta w każdym razie... Osobiście jeszcze go nie obejrzałem, ale tylko jak będę miał okazję to to zrobię. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 7, 2014 To bierz go do Bielska, niech go przejrzą, bo od lipca 2013 sporo czasu minęło... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Andruszkiewicz 0 Napisano Listopad 7, 2014 Nie wziąłem go do Bielska, bo zanim obejrzałem dostałem info z Bielska o ciekawej opcji :) mam nadzieję, że w końcu będę mógł się pochwalić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 7, 2014 Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Andruszkiewicz 0 Napisano Listopad 7, 2014 Nie dziękuję, ale dziękuje jeszcze raz wiesz za co! Może kiedyś będę miał okazję odwdzięczyć się piwkiem...:) pozdro!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRTrue 0 Napisano Listopad 8, 2014 czyli że jak, będzie Ducat? już niebawem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach