jakitaki 1 Napisano Listopad 8, 2014 (edytowany) Wraca Rossi po pięciu latach na pole position - stary lis wyholował się za Lolkiem wyprzedzając drugiego Iannone o "pici włos " :P . W ostatniej chwili Lolka z pierwszego rzędu wypycha Pedrosa . Marquez po upadku 2 min. przed końcem sesji już nie poprawił pozycji i wystartuje z 5 miejsca . Ależ to będzie wyścig , już się doczekać nie mogę , Rossi któremu pewność siebie wróciła na maxa walczy jutro z Lorenzo o vicemajstra a coś Lolkowi ciśnienie puszcza ... Będzie ostro .... Typuję tak : 1 - Pedrosa 2- Marquez 3 - Rossi Lolek po walce na noże z VR poleci w żwir :mrgreen: A w Moto 3 młody Marquez zdobędzie mistrzostwo :idea: :twisted: Edytowano Listopad 8, 2014 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Listopad 9, 2014 Rossi po czterech latach na pole position :) ostanie było w 2010 roku (GP Francji) mam nadzieje ,że Rossi wygra ale zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Listopad 9, 2014 Masz racje Wujek, tez tak typuje: 1 - Pedrosa 2- Marquez 3 - Rossi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Listopad 9, 2014 w moto3 rowniez dobrze jada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 9, 2014 w moto3 rowniez dobrze jada :) Bo jeszcze nikt poza nimi nie jechał ;) . Ależ mnie wszystko boli , kciuki , gardło .... Oleeee ole ole oleeeee :grin: :grin: Pierwszy raz w historii mamy dwóch braci mistrzami w jednym roku :) Miller zaraz wybuchnie :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Listopad 9, 2014 Pedrosa ma wygrać ? chyba jak cała czołówka się wyglebi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Listopad 9, 2014 Nie slyszales, ze maja sie wyglebic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 9, 2014 Pedrosa ma wygrać ? chyba jak cała czołówka się wyglebi... Prosiem pan , jaja nie robiem :mrgreen: Obstawiaj nie dyskutuj :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Tito Rabat (mistrz moto2 2014) przegrywa wyścig na własne życzenie, próbując podnieść na koło podczas przejazdu przez metę... ;) Obstawiam: 46 93 99 Edytowano Listopad 9, 2014 przez maniujr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Listopad 9, 2014 Wysypal sie czy wtedy Go wyprzedzili?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 9, 2014 Wysypal sie czy wtedy Go wyprzedzili?? Zrobił to dość nieudolnie i stracił ułamek sekundy ,ale do mety dojechał .... drugi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Listopad 9, 2014 niby już jechał na resztkach paliwa i mu odcięło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Listopad 9, 2014 Jaaaa, ale sie tną! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Listopad 9, 2014 93 46 26 99 ale wymyślił z tymi deszczami... ;) Szkoda Iannone. Pierwsze kółka pięknie szedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Listopad 9, 2014 Ja obstawiłem MM, JL, VR. Co tu dużo gadać, fajny wyścig. Liczę, że w przyszłym roku Doktor naprawdę powalczy o majstra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Listopad 9, 2014 w Moto2 koncowka to szok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 9, 2014 Panie i panowie , gala rozdania nagród specjalnie dla Was za darmochę na YT o godzinie 21 :00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 9, 2014 Valencia w pigułce I cały sezon ... kurna i zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Listopad 10, 2014 Szkoda ,że to już koniec sezonu. Pozostało czekać na nowy ale ostatni wyścig był dobry przez chwile myślałem ,że AI wygra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach