Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
matti

Ducati 848, 2008r, Pruszków

Polecane posty

OK, w końcu sprzedawca udzielił kilku informacji:

Numer VIN motocykla: ZDM1XBGV08B001019

A co za tym idzie z amerykańskich aukcji wyszukane foty sprzedawanego motocykla (ku przestrodze/informacji).

Delikatny ślizg wyglądał tak:

01.JPG

02.JPG

03.JPG

04.JPG

05.JPG

06.JPG

07.JPG

08.JPG

09.JPG

10.JPG

witam, poprawka tematu, fotki moto z aukcji z usa nie są ducati 848 z pruszkowa, z resztą to z aukcji to chyba 1098

wpisując w gogle vin tego moto faktycznie wyskakuje aukcja tego moto ale vin jest inny.

po wyczajeniu tego pojechałem go zobaczyć, jest parę rzeczy do zrobienia widać po fotkach, silnikowo jest zdrowy i mały przebieg. Gościu zszedł do 19 tyś ale jak by kasę zobaczył to  jeszcze zejdzie z cenył- miałem sprzedać swojego gsxra i brać go ale wracając od niego miałem szlifa i parę złotych poszło więc zostaję przy suzuki niestety... :(

post czysto informacyjny

pozdrawiam

witam, poprawka tematu, fotki moto z aukcji z usa nie są ducati 848 z pruszkowa, z resztą to z aukcji to chyba 1098

wpisując w gogle vin tego moto faktycznie wyskakuje aukcja tego moto ale vin jest inny.

po wyczajeniu tego pojechałem go zobaczyć, jest parę rzeczy do zrobienia widać po fotkach, silnikowo jest zdrowy i mały przebieg. Gościu zszedł do 19 tyś ale jak by kasę zobaczył to  jeszcze zejdzie z cenył- miałem sprzedać swojego gsxra i brać go ale wracając od niego miałem szlifa i parę złotych poszło więc zostaję przy suzuki niestety... :(

post czysto informacyjny

pozdrawiam

F..ck, co za niefart - tak niewiele brakowało, a "nawróciłbyś" się na słuszną drogę. Pozostaje mieć nadzieję, że kiedyś to jednak nastąpi :)

Pozdro,

PePe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.