jakitaki 1 Napisano Styczeń 17, 2015 (edytowany) 48-io letni krakowianin osiągnął swoje największe marzenie i ( już oficjalnie )wygrał najtrudniejszy rajd terenowy świata w kategorii quady . Ignacio Casale , zawodnik deptający Rafałowi po piętach , z powodu awarii wycofał się z wyścigu na przedostatnim etapie mając jedynie 4 minuty do Polaka . Pozostaje pogratulować panie Rafale , gratuluję determinacji i samozaparcia w dążeniu do celu . Duma mnie rozpiera w takich sytuacjach , że jestem Polakiem a i łezka wzruszenia ... BRAWO ! Klasyfikacja generalna quadów Dakar 2015: 1. Rafał Sonik (POL) 56:05.18 2. Jeremias Gonzalez Ferioli (ARG) + 2:52.17 3. Walter Nosiglia (BOL) + 3:41.29 Edytowano Styczeń 17, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 17, 2015 Warto też dodać że Krzysztof Hołowczyc wraz z pilotem Xavierem Panserim zajęli trzecie miejsce w kategorii samochodów . Brawo Hołek :clap: , w swoim dziesiątym Dakarze nareszcie podium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 17, 2015 Dodam, że Pan Sonik kupił i serwisuje swoje DUCATI Panigale R w Ducati Bielsko Biała, ale jazda, ale osiagniecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 17, 2015 Dodam, że Pan Sonik kupił i serwisuje swoje DUCATI Panigale R w Ducati Bielsko Biała, ale jazda, ale osiagniecie! Co ty mówisz ??? :wtf: :blink: Może nas odwiedzi i przy ognisku opowie swoją niesamowitą historię :idea: :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Styczeń 17, 2015 Wielkie brawa i gratulacje :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Styczeń 17, 2015 Może zaprosilibyśmy Pana Sonika na Desmomeeting skoro dosiada Dukę i to "R" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 17, 2015 Jak znajdę to wrzucę zdjecia z serwisu jego R byłem tam wtedy.....Jest DOBRY! Z tego co wiem trzyma ja w Abu Dhabi na torze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 17, 2015 Rafał Sonik honorowym klubowiczem - ale by była akcja co :roll: . Marzenia ? Ależ czy one nie są po to by je spełniać ? Czyż pan Rafał nie to właśnie udowodnił ? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Styczeń 17, 2015 Wiedziałem. To musiało się tak skończyć :) Pan Sonik Mistrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach