Malkospablos 0 Napisano Styczeń 29, 2015 Tym razem chcąc pościągać pajęczyny z motocykla wybrałem się wczoraj na przejażdżkę wokół domu. A tu zonk nagle motocykl zaczął chdzić na jeden garnek Obroty max do 2k a po chwili zgasł i wyświetlił się komunikat "COIL ERROR" i więcej już gadać nie chciał. Dzisiaj po przeglądzie kabli i cewek wszytko OK. Gada normalnie. Czy miał ktoś już taką przypadłość i czy spodziewać się wymiany cewki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 29, 2015 A moze po prostu kabel ci spadł miałem tak w 796 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malkospablos 0 Napisano Styczeń 29, 2015 ale spadł z świecy? jeżeli o fajki chodzi to były niby ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 29, 2015 U mnie tez wyglądało ok a delikstnie sie zsunela i taki sam objaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malkospablos 0 Napisano Styczeń 29, 2015 Możliwe, że tak było .Wczoraj akumulator montowałem może coś poluzowałem, ale najważniejsze, że dzisiaj hasał (póki co spokojnie :mrgreen: ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 29, 2015 Mi sie od wibracji poluzowało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Styczeń 29, 2015 luzowanie klem od wibracji to chyba standart :D srubeczki na slaby klej do gwintow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malkospablos 0 Napisano Marzec 18, 2015 A jednak cewka! Dzisiaj odebrałem motunga z serwisu (w Toruniu) - trochę biedniejszy ale spokojniejszy. Oprócz przeglądu desmo, wymiany oleju i zmiany rozrządu musiała być wymieniona cewka okazała się pęknięta - działała ale w każdej chwili mogła przestać. Co jak pisałem wcześniej raz doświadczyłem. Najważniejsze, że motór chodzi a akrapy grają (albo co niektórych straszą :mrgreen:) - melduje gotowość do sezonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach