jarhead 0 Napisano Luty 22, 2015 http://olx.pl/oferta/ducati-monster-695-CID5-ID7A4yW.html#dc8141b718 Dzien Dobry. Czy ktoś, coś wie na temat tego Monstera, z tego co wiem, kiedyś krążył po forum. W razie jakiś informacji najlepiej PW. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 22, 2015 Chyba byłem przy kupowaniu. Widziałem papiery serwisowe podpisane przez Macieja z Poznania. To uwiarygodniło ładny stan Monsterka i chętny go kupił. Również za moją namową nabył kilka dni później te górne Termisy. Faktycznie kojarzę, że nabywca był z Gniezna, ale więcej ani Jego, ani Monsterka na oczy nie widziałem. Widać czasami jesteśmy potrzebni tylko na chwilę ;) Co się działo ze sprzętem przez ten ponad rok - nie wiem. Zapytaj sprzedawcę gdzie kupował i czy ktoś z Klubu Mu pomagał przy zakupie - to wyjaśni, czy nie mylę motocykli i sytuacji, bo tak również może być ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 22, 2015 Nie znam. Moge podjechac jesli chcesz i pogadac. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach