Franz 0 Napisano Marzec 13, 2015 .....kilka odpowiedzi będziemy mieli????? Stawiam, ze Dovi bedzie w qatarze drugi, albo nie. WYGRA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 13, 2015 Ja myślę że Crazy Joe wygra z Dovim :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 14, 2015 Też myśle ,że Crazy Joe bedzie przed 04 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 14, 2015 No to zakład - espresso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 14, 2015 Stoi ale z ciachem :) Desmo Dovi :) ładna grafika , była wcześniej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 14, 2015 Stoi z ciachem. Nowa grafika, Dovi poczuł bluesa Ducati mówie Wam.....mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 14, 2015 Circuit record lap 2008 Casey Stoner 1.55.153 ma ktos pytanie mamy 2015 rok!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 14, 2015 lecimy z koksem......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 14, 2015 jest nadal CZERWONO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 14, 2015 Bedzie czad jak pierwszy wyścig sezonu zakończy się dwoma DUCATI na podium :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin 0 Napisano Marzec 14, 2015 Bardzo fajnie to wygląda na ten moment ;) Fajnie też widzieć w top10 Viniales i Reddinga. Mam wrażenie, że mega ekscytujący sezon nas czeka. Coś się będzie działo ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 14, 2015 30 min nadal CZERWONO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 14, 2015 będzie się działo w tym sezonie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 14, 2015 (edytowany) Ja cie duccccce mamy dwa pirwsze miejsca jest dobrze /ciach wulgary/ .... Edytowano Luty 2, 2016 przez Moderator-5 30.b realizacja zgłoszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Marzec 14, 2015 gdzie Wy to oglądacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 14, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 14, 2015 ...już dzwoni Jakitaki i ciacho z espresso chce!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 14, 2015 Czyli jest zajefajnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 14, 2015 hahaha ihaaa :!: Franz takie zakłady to ja mogę przegrywać :!: A że wygrałem .... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin 0 Napisano Marzec 14, 2015 gdzie Wy to oglądacie ? Nie oglądamy, nie ma relacji. Ale jest/był livetiming na motogp.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 15, 2015 No to zaczynamy drugi dzień. Pirro juz jeżdzi.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 15, 2015 Dzisiaj juz konkurencja nie czeka. Panowie wszyscy wyjeżdżaja przed naszymi he he h e jakos im śpieszno jakoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 15, 2015 (edytowany) Iannone właśnie pobił rekord toru Stonera z 2008 r 1:55.104 :!: :!: :!: Jest pierwszy , Dovi trzeci a "Mrówa" pomiędzy , jeszcze 3 godzinki Edytowano Marzec 15, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 15, 2015 Mrówa 0,13 szybciej niz 29//// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 15, 2015 Ciekawe czy zejdą poniżej 1.55??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach