Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
DanieleQ

Monster 1100 EVO Kraków

Polecane posty

Czy ktos zna to moto, cos wie, ogladal? Mam do Krakowa daleko, a zanim bym sie fatygowal, cos wiecej chcialbym sie dowiedziec:

http://allegro.pl/ducati-monster-1100-evo-rizoma-i5176311215.html

Wyglada super, ale az zastanawiajaca jest dla mnie ilosc akcesoryjnych czesci...

Bede mega wdzieczny za pomoc!

Daniel

KGr    1

zastanawiajaca? zobacz np monstera korkira :D Zastanawiac Cie bedzie ilosc czesci oryginalnych :P

Moto wyglada ladnie, cena adekwatna - jak jest na prawde, to potrzeba na zywo obejrzec. Natomiast n miesiecy temu byl juz na sprzedaz (te same zdjecia nawet), potem wlasciciel sie chyba rozmyslil bo sie nie pojawial...

Z tym pakietem dodatków wartości motocykla to lekko przesadził...

Wiem coś o tym ;). Muszę podnieść cenę  :mrgreen:

Edytowano przez korkir

Wlasnie wydawalo mi sie, ze widzialem juz kiedys na forum tego Monstera i wlasnie dlatego ciekaw jestem, czy ktos ogladal go na zywo - ze zdjec widze, ze ladny i te dodatki naprawde wygladaja bardzo dobrze.

Jesli ktos widzial go na zywo, albo cos wiecej wie o tym moto, bede wdzieczny za info!

Potwierdzam, znam maszynę, Marcin dołożył do niego kupę kasy, właśnie na błyskotki, sprzedał chyba 2 lata temu jak się nie mylę, za dużo się nie najeździł, jak go ostatnio widziałem był w stanie wzorowym, zresztą to pierwsze zdjęcie jest z ogłoszeń "łysego"

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.