Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
WuJot

Streetfighter 848. ktoś? coś? na temat tej sztuki

Polecane posty

Panowie i Panie, ponieważ miłość nie mija, a modlenie się do zdjęć wymarzonego moto kolejny sezon już mi nie wystarcza zacząłem szukać maszyny dla siebie. Rzucił mi się w oko już jakiś czas temu ten egzemplarz:

http://otomoto.pl/ducati-848-street-fighter-848-M4154402.html

Czy ktoś z Was ma jakieś info na temat tej sztuki?? jakieś obserwacje z foto?? a może ktoś się już nim interesował i może napisać co nieco na temat?? wszystkie informacje są na wagę złota.

Pozdrawiam LwG

Witam, jesli szukasz dokladnie tego moto to polecam swojego SF 848 w kolorze czarny mat. Nie bede go opisywał tak jak w załączonym linku, napisze tylko ze jestem jego poerwszym właścicielem i od poczatku tj.2012 roku serwisowane jest w najlepszym serwisie Ducati w Toruniu. Link do strony :/ciach/

Maska321 patrzyłem już nie raz na tą Twoją sztukę, ale mój wymarzony streetfighter jest czerwony z czerwoną ramą... no i szukam sprzętu który dostanę na fakturę, bo moto chce kupić do firmy...

Edit:

Maska321, swoje ogłoszenie możesz zamieścić w garażu p.29

Mod

Edytowano przez Moderator-5
p.29 regulaminu

mój ma wyglądać prawie tak jak ten:

tylko ma mieć krótkie mocowanie tablicy, czerwonego lipa na kołach, zamiast termosów ma grać akrap w tytanie i zbiorniki płynów maja być od Rizomy lub coś w podobie. 

Hmmm kolor to oczywiscie rzecz gustu,jednak czarny mat vs czerwony na żywo prezentuje sie duzo zacniej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.