Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

jakitaki

Qatar - runda 1

Polecane posty

Czas najwyższy wynieść się z tematu "testy... " . Rozoczynamy wreszcie nowy sezon :)

Tak jak Marcin wspomniał, zaczynamy :-)

Wszystkich wariatów wyścigowych zachęcamy do postowania, zbierania i publikowania ciekawostek, newsów, dyskusji, komentowania.

Coś czuję, że to będzie przełomowy sezon.

p.s.

KAZ jak zawsze czekamy na Twoje newsy - informuj o wszystkich ciekawostkach, przeciekach - liczymy na Ciebie mocno, Twoją wiedzę i kontakty w wielkim świecie recingowym :-)

MM niezawodny na treningu. Ciekawe jakie bedzie podium ale niespodzianek niespodziewalbym sie.

Czy ja dobrze slyszalem na wczorajszym treningu ze na polsacie nie bedzie wyscigu moto gp na zywo tylko w internecie a potem powtorka?

MM niezawodny na treningu. Ciekawe jakie bedzie podium ale niespodzianek niespodziewalbym sie.

Czy ja dobrze slyszalem na wczorajszym treningu ze na polsacie nie bedzie wyscigu moto gp na zywo tylko w internecie a potem powtorka?

niestety - Polsat cały czas zaskakuje. Relacje live będą na platformie polsatsport.pl; w TV będę tylko powtórki

W tym sezonie bardzo wyrównana stawka i mam nadzieje ,że pudło dla Ducati w pierwszym wyścigu :) pozostało trzymać kciuki ale wszystko idzie w dobrym kierunku.

Ale dla niektórych sezon rozpoczął sie nie za ciekawie chodzi o sponsorów miedzy innymi Cala.

A oto gladiatorzy wszystkich trzech klas , którzy dla nas wystąpią w tym roku 

post-86564-0-52607400-1427474251_thumb.jpg

post-86564-0-49636200-1427474254_thumb.jpg

post-86564-0-15079100-1427474257_thumb.jpg

Ano ciasno się robi i wiekszość wokół rekordu się kręci .

Proszę zwrócić uwagę na poz. 7  :thumbup: 

Zupełnie nie kapuję Melandriego   :roll:

11081025_875397622503722_646683851834897

Edytowano przez jakitaki

Melandri leżał na końcu FP2 i na początku FP3. Mick i Adam wielokrotnie mówili, że Marco nie chciał wracać do motoGP, że Aprilia go zmusiła (?) i że narzeka, nie umie jechać tym moto itd...

jeździć w motoGP to faktycznie mordęga... ;)

Mordęga na takim motocyklu w WSBK miał dobry sprzęt i walczył o pudło a teraz jest ostatni. 33 chciał pozostać w WSBK

Zaskakująco słabo wszystkie yamahy, czyżby skośnookie przespały zimę? :razz: ale to tylko lepiej dla nas :mrgreen:  A.Espargaro nie ważne na czym, w treningach zawsze szybki, aż dziwne, że tyle lat błąka się po słabych zespołach

Z tego co słyszałem zaczynają się w niedziele o 9.00 i to będzie "premiera telewizyjna"  polsat sport news a w polsatsport.pl tylko wyścigi i rozgrzewki ale może się mylę. 

Edytowano przez Pita

Free Practice nr 4 - 

1 29 A. IANNONE 1:55.088
2 4 A. DOVIZIOSO +0.179
3 93 M. MARQUEZ +0.284
4 46 V. ROSSI +0.740
5 99 J. LORENZO +0.821
6 35 C. CRUTCHLOW +0.931
Edytowano przez Pablo

Free Practice nr 4 - 

1 29 A. IANNONE 1:55.088
[...]

poprosimy o to samo w Q2 ^^

IMG_1089.JPG

Prośba, jak ktoś będzie miał sprawdzone info odnośnie  transmisji to poproszę o info. W programie nie mam żadnej, nawet najmniejszej informacji. Jest tylko F1 :-/

PS

Czy nie macie wrażenia iż niektóre zespoły biorą pod uwagę ustawienia na możliwe mokre ściganie?

Edytowano przez Roobs

Prośba, jak ktoś będzie miał sprawdzone info odnośnie  transmisji to poproszę o info. W programie nie mam żadnej, nawet najmniejszej informacji. Jest tylko F1 :-/

PS

Czy nie macie wrażenia iż niektóre zespoły biorą pod uwagę ustawienia na możliwe mokre ściganie?

Raczej nie:

IMG_1094.PNG

Tymczasem:

Zrzut ekranu 2015-03-28 o 18.33.06 (2).png

Nie abym się czepiał ale wczoraj wieczorem u mnie pokazywało też słońce, rano umyłem furkę ....aby za chwilę w drodze ją na nowo upaprać :evil:

Ulewy raczej nie powinno być ale pokropić może i stąd próba różnych ustawień.

Jeśli bedzie deszcz nie będzie wyścigu. Taki jest regulamin i zespoły nie maja nawet opon na deszcz.

Jeśli bedzie deszcz nie będzie wyścigu. Taki jest regulamin i zespoły nie maja nawet opon na deszcz.

Tam pada nie często z resztą już padało 2 tygodnie temu i się wypadało :) . 

Jak się na patrzy ? QP są live ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.