jakitaki 1 Napisano Marzec 28, 2015 Boszzzz :):) mam widzę oglądam !!! Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 28, 2015 Boszzzz :):) mam widzę oglądam !!! Dziękuję jak to zrobiłeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Marzec 28, 2015 Dovi z PP :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) Dovi pole position :) 1,54,113 Cala Honda strasznie wywrotna... Edytowano Marzec 28, 2015 przez Marshal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 28, 2015 :clap: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 28, 2015 IIIhhhaaaaa !!!! Forza Dovi !!! Forza Ducati !!! :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin 0 Napisano Marzec 28, 2015 Desmo Rulez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 28, 2015 Pablo wybierz z listy "dostawcę "obrazu . Ale jaja Dovi PP 1.154.113 s , Iannone czwarty i coraz bardziej zaskakuje mnie Hernandez - piąty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 28, 2015 Pablo wybierz z listy "dostawcę "obrazu . Ale jaja Dovi PP 1.154.113 s , Iannone czwarty i coraz bardziej zaskakuje mnie Hernandez - piąty Tak zrobiłem i oglądnąłem ostatnie 5 minut, warto było na to czekać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 28, 2015 Tam pada nie często z resztą już padało 2 tygodnie temu i się wypadało :) . Podobno pada tylko 3dni w roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Marzec 28, 2015 Nie mogę się doczekać wyścigu! Będzie czerwono :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin 0 Napisano Marzec 28, 2015 Nie mogę się doczekać wyścigu! Będzie czerwono :D Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, zobaczymy jak Desmosedici gp15 będzie spisywać się lap by lap przez wymagany czas wyścigu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 28, 2015 Desmaki przyjechali do Qataru ostatnio tez byli u nas w walencji. Jest sialalalsiasialalal CZERWONO jest. Ogladaliśmy cały dzień, pili espresso i robili pizze.......nie chce nic wiecej. Słamałem Jutro wygranej chce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 28, 2015 Witałeś ich w przescieradle ?? Ukradłem Mickowi MotoGP - Zapis konferencji prasowej po kwalifikacjach Andrea Dovizioso w MotoGP, Sam Lowes w Moto2 i Aleix Masbou w Moto3 - zdobycy pole position w Katarze, a także drugi i trzeci w MotoGP; Dani Pedrosa i Marc Marquez, właśnie zakończyli na torze Losail swoją rozmowę z dziennikarzami. Oto jej zapis. Bardzo na szybko i bez korekty (czas mnie goni), więc wybaczcie literówki (lepszy taki zapis, niż żaden Emotikon wink): Dovizioso: W kwalifikacjach czułem się wyjątkowo. Pracowaliśmy bardzo ciężko. Przed dwa ostatnie lata mieliśmy duże problemy, ale nie poddawaliśmy się. Nowy motocykl jest bardzo dobry. W pierwszym treningu nie czuliśmy się tak dobrze jak podczas testów, ale zrozumieliśmy dlaczego. Mogłem później jechać agresywniej podczas hamowania i na miękkiej oponie pojechaliśmy bardzo szybko w kwalifikacji. Najważniejsze jest to, że mieliśmy dobre tempo także na twardej oponie. W czwartej sesji byłem jedynym, który utrzymywał tempo Marqueza. To coś wyjątkowego. Myślę, żę w walce będzie jeszcze kilku innych zawodników, ale my też jesteśmy szybcy. W przeszłości zazwyczaj nie mieliśmy tempa na wyścig, ale wiedzieliśmy dlaczego. Teraz jest inaczej, ale wszystko okaże się jutro. Ten wynik to dla nas coś wyjątkowego. Podczas testów w Malezji mechanicy pracowali po 16 godzin dziennie. To dla nich fajny prezent, ale to co chcemy, to wyścig. Naszym celem jest walka z najszybszymi, choć wiemy, że będzie to trudne. Pedrosa: Świetnie jest być w pierwszym rzędzie. Tempo było bardzo szybkie i wyrównane więc drugie miejsce jest dobrym wynikiem. Już podczas testów wiedzieliśmy, że nowe Ducati jest szybkie, ale dzisiaj także zawodnicy na starszej wersji byli szybcy. To niesamowite. Marquez: celem był pierwszy rząd bo wiem, że tutaj nie będzie łatwo. Zawsze chcesz więcej, ale dzisiaj nie było to możliwe. Najważniejsze, że mamy dobre tempo wyścigowe. Jestem zadowolony z motocykla i myślę, że stać nas na walkę o zwycięstwo. Andrea był szybki na jednym okrążeniu, ale powinien być groźny także w wyścigu, w którym kolejny krok zrobi też z pewnością Dani. Nie jestem zaskoczony tempem Ducati. Byli szybcy już podczas testów. Dobrze, że kolejny producent jest konkurencyjny nie tylko na jednym kółku, ale także pod względem tempa wyścigowego. Sam Lowes: To był dla mnie świetny weekend. Byłem najszybszy we wszystkich sesjach. Czeka nas ciekawy, zacięty wyścig. Pracowałem ciężko i zrobiłem postępy zimą po trudnym sezonie. Zespół też ciężko pracował. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wywrotka pod koniec sesji nie była fajna, ale w ogóle pole position nie jest najważniejsze. Najważniejszy będzie jutrzejszy wyścig. Nasza trójka [Zarco, Rabat] ma małą przewagę, ale to będzie trudny i ciekawy wyścig. Czuję się świetnie i jestem gotowy do walki. Masbou: W Moto3 bardzo ważny jest tunel aerodynamiczny. Dzisiejsza kwalifikacja była bardzo ważna. Poprawiliśmy ustawienia, a później skupiliśmy się na czasie. Pojechałem szybko i byłem w stanie uzyskać najlepszy wynik. Treningi zawsze były dla mnie trudne, ale pracowałem nad tym zimą. Do jednak dopiero pierwsza runda. Dzisiaj zrobiłem robotę, ale liczy się jutrzejszy wyścig. Pytania z sali: Do trójki MotoGP. Jak ważne jest zużycie paliwa? Ducati ma przynajmniej dwa litry więcej...Dovizioso: Nie wiem czy muszą zmniejszać moc i jak bardzo aby oszczędzać paliwo. My nie musimy. Pedrosa: To jeden z torów, na których zużycie paliwa jest bardzo ważne. Jak ważne? To tajemnica.Marquez: Musisz na to uważać w pewnych fragmentach toru, ale nie ma to wpływu na czasy. Marc, w pierwszej linii brakuje Yamah. Czego się po nich jutro spodziewasz?Jechałem za Lorenzo i widziałem, że brakowało mu przyczepności tyłu, jak wszyskim. Yamaha jeździ bardziej tyłem i dlatego mają problemy, ale z pewnością będą w czołówce. Nie są daleko jeśli chodzi o tempo i jeśli wyścig będzie wolny, będą w czołówce. Dovi, powiedziałeś, że ten motocykl jest teraz normalny. Co możesz teraz robić czego nie mogłeś rok temu?GP14 nie było normalne pod względem wejścia w zakręty. Brakowało nam przyczepności, musiałem używać większej ilości siły i traciłem coraz więcej. W treningach na jednym kółku, z pełną energią i przyczepnością, mogłem zrobić czas, ale nie w wyścigu. Teraz jest inaczej, ale wszystko wyjaśni się podczas wyścigu. Teraz możemy też pracować inaczej w trakcie weekendu. Robimy postępy z sesji na sesję, także w FP4 na pełnym zbiorniku. Możemy pracować tak jak rywale, ale dopiero w wyścigu wszystko zrozumiemy. To będzie dla nas bardzo interesujące. Dovi, będzie zdenerwowany na polach startowych z uwagi na możliwą walkę o zwycięstwo czy wyluzowany bo masz motocykl do walki?Powiem ci jutro. Mamy strategię. Cały czas pracujemy nad motocyklem, ale jeszcze nie znamy go całkowicie. Musimy przyjechać wyścig i zrozumieć szczegóły. Mamy tempo, ale musimy pracować nad detalami, dlatego musimy przejechać wyścig, bo w treningach nie da się zasymulować pewnych drobiazgów. Dovi, jeśli będziecie mieli wyniki, stracicie miękką oponą. Czy to będzie problemem?Jest za wcześnie aby o tym mówić. Musimy przejechać wyścig. Nie sądzę, abyśmy z powodu opon stracili prędkość. Dovi, czy bez miękkich opon pole position byłoby możliwe?Nie wiem. Może 3-4 dziesiąte. Nie pojechaliśm w kwalifikacji szybkiego kółka na pośredniej mieszance, więc trudno powiedzieć. Alexis, co zmieniłeś zimą aby stanąć na pole position?Wiele rzeczy. Trening, głowę. Trudno to wyjaśnić, ale pracowałem nad wieloma aspektami. Dovizioso, do tej pory skupialiście się na tempie na twardszej oponie. Czy spróbujecie w tym roku w kwalifikacjach także twardej?Dopóki mamy miękkie będziemy ich używać, ale mam nadzieję, żę stracimy przywileje, bo jeśli to zrobimy, to znaczy, że będziemy mieli wyniki. Sam, bardzo się ślizgałeś na szybkich kółkach. Czy opony pasują do twojego stylu jazdy?Dobrze się czuję na tym torze i taki mam styl. Swój najlepszy czas zrobiłem na dwunastym okrążeniu. Rywale są szybcy pod koniec wyścigu i nad tym pracowałem, ale nie mam problemów z oponami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roobs 0 Napisano Marzec 28, 2015 W dodatku jak będzie dalej szło tak dobrze to zmienią im "przydziały" , chyba że coś się już zmieniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 28, 2015 Nic dodać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulik 0 Napisano Marzec 29, 2015 już się falguje na czerwono :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 29, 2015 Wiedza, że jesteśmy...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRIS59 0 Napisano Marzec 29, 2015 polsatsport.pl godzina 20.00 live Moto GP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roobs 0 Napisano Marzec 29, 2015 jakis matoł jestem, próbowałem dla próby jakiś program TV otworzyć z repertuaru i lipa. Ten link co podał kolega to antywirus mi blokuje:/ polsatsport.pl godzina 20.00 live Moto GP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRIS59 0 Napisano Marzec 29, 2015 mój antywirus puszcza? ,zacznij od 14.50 -warm-up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roobs 0 Napisano Marzec 29, 2015 mój antywirus puszcza? ,zacznij od 14.50 -warm-up Dla przykładu: jest info "program trwa" klikam i nic :roll: Czy musem jest z Ipla??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 29, 2015 Mam działa , najpierw musiałem zezwolić działać jakiejść wtyczce po czym wyskoczyła info . że jakiś program nie pozwala uruchomić reklam w związku z czym nie zobaczę reszty :crazy: , wyłączyłem Ad blockera i leci transmisja rozgrzewki Moto 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Marzec 29, 2015 (edytowany) u mnie hula na lapku na apce ipli, ale nie mam komentatorów. Wy też ? na polsatsport.pl też dobrze leci i wrócił Mick ;) Edytowano Marzec 29, 2015 przez maniujr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Marzec 29, 2015 Ależ mnie ciekawość zżera przed tym wyścigiem... Spodziewam się, że w tym sezonie Ducati będzie chciało zrezygnować ze swoich przywilejów, bez spełniania warunków koniecznych do ich utraty. No bo wielki mi przywilej - opona nie wiadomo do czego, oraz pozbawienie opony wyścigowej. Dobrze, że mają większy zbiornik i że mogą go tankować do pełna.Obstawiam tak - na początku zażarta walka pomiędzy Ducati i Hondami. MM przewraca się podczas szaleńczej gonitwy za Ducati. W 1/2 - 3/4 wyścigu w Ducatach kończą się opony i doganiają je Yamahy. Wyścig tak naprawdę rozegra się pod koniec. pozdrawiam, Wróżbita Maciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach