Izula 0 Napisano Kwiecień 2, 2015 Witajcie Czy ktoś z Was oglądał to moto? Coś mógłby mi podpowiedzieć? Dziękuje za wszelkie uwagi Izula :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izula 0 Napisano Kwiecień 4, 2015 echh, przepraszam,z pośpiechu nie dolączyłam linków :/ Zrobiłam sobie jednak wycieczke i ...... :( rozczarowanie ogromne najbardziej co do tej sztuki: http://allegro.pl/ducati-monster-796-abs-2011-carbon-super-stan-i5222100313.html Opcja powrotu na kolach do domu tym moto... - mało prawdopodobne żeby dojechał w całości :( Ponadto: http://olx.pl/oferta/ducati-monster-796-CID5-ID8VAgp.html#a1856b8749 ...echhh http://olx.pl/oferta/ducati-monster-796-CID5-ID6TjTw.html#a75e97623a na tym jako na jedynym nie miałabym oporów do powrotu na kołach Generalnie, ceny moto niskie, liczyłam się z godzinami spędzonymi w garażu po zakupie, ale nie sądziłam że rozczarowanie bedzie az tak olbrzymie :/ Jeżeli ktoś chciałby cos się o któryms z nich dowiedzieć prosze o pv Jednoczesnie jeżeli ktoś chciałby sprzedac swoją 796 od rocznika 2011 w górę, najlepiej z ABS równiez prosze o kontakt, odpowiednia troska i opieka gwarantowana :) Dzięki wszystkie celne uwagi :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 7, 2015 Szkoda, ze nie wrzucilas wczesniej, moze ktos faktycznie cos wiedzial albo mogl z ciekawosci pojechac z Toba :) Ale, mamy tutaj taki "zwyczaj", ze jak sie pojedzie cos ogladnie i moto okazuje sie mina - robimy screenshot z aukcji (wiadomo, z serwisow ogloszeniowych znikaja) i wrzucamy razem z opisem do dzialu "ogloszenia znalezione" - dla potomnych, moze komus oszczedzi to wycieczki. Aha - i unikamy przy tym nazywania sprzedawcow oszustami etc. Juz jeden taki pan tutaj byl co potem wyzywajac wszystkich naokolo chcial udowodnic, ze motocykl, ktory sprzedawal byl w stanie funkiel-nowka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izula 0 Napisano Kwiecień 8, 2015 ok, daleka jestem od umieszczania opini ale może komus jednak oszczędzi rozczarowania: czarna sztuka, abs carbon, rocznik 2011, skrzywiony set, porysowany wahacz prawdopodobnie własnie od niego, po oglądnięciu moto od tyłu wysokość setów - różna, niesymetrycznie ułozone wydechy oraz osłony na nie, na baku tuningowe czerwone śrubki, z których części brak, przy siedzisku brak śrub mocujacych plastiki baku, pod siedziskiem podobnie brak srubek, kierunkowskazy nie sa kierunkowskazami rizomy, zegary - wszystkie śrubki nieoryginalne,moto na zdjeciu prezentuje się bardzo dobrze w stosunku do rzeczywistości, dużo pracy i wkładu finansowego wymaga. Biała sztuka - ojej, jeszcze mi sie po nocach śni, rama malowana na bank, plus rzeźbiona od dołu przy mocowaniu, hasko pilnikiem ktos manipulował przy jej mocowaniu, wszystkie śruby mocujące rame nosza ślady odkrecania, olbrzymie nieróności pod farbą ramy, błotnik przód malowany, zacisk z lewej strony uderzony ? przytarty? dziwnie to wygladało, podobna sytuacja w wydechami jak powyżej plus brak podnóżka pasażera, mały odprysk na lampie, dobrze że własciciel pozwolił na spokojnie moto ogladac i darował sobie uwagi o jego zajebistości i świetnej cenie w stosunku do jakości :P Czerwona sztuka: uszkodzona felga przód, wgniecenie spowodowane wg właściciela od nierowności drogi? ! :D ponoć felgi sa generalnie słabe :P (hihihi),wymieniana jedna osłona baku, uszkodzona od kolejnego moto które klient wywrócił na ducata, w to moge uwierzyć tym bardziej że uszkodzona pokazał własciciel, jednakże tuning moto mi nie leżał więc rónież odpuściłam ta sztukę. Mam nadzieje że nikogo tymi uwagami nie uraziłam jest to moja opinia dotyczaca ogladanych motocykli. Pozdrawiam Izula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeX 3 Napisano Kwiecień 8, 2015 Iza miło było poznać :) Widze, że jednak szukasz dalej. W razie czego jakbyś zmieniła zdanie to zapraszam po mojego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izula 0 Napisano Kwiecień 14, 2015 Cała przyjemność po mojej stronie, po zrobieniu 800 km i ogladnieciu tak pokaleczonych moto Twoja sztuka była balsamem dla duszy :) Dzięki bardzo. Pozdrówki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach