1jabartoldi 0 Napisano Kwiecień 8, 2015 Moja Multina pojechała wczoraj do Wojtka do Lublińca. Pewnie się tu zamelduje za jakiś czas. W związku z tym, że w garażu została Cebula 1100 chciałem zapytać, czy na zlocie wysmarujecie mi ją pastą do zębów i owiniecie srajtaśmą? ;- ) bo mam zamiar Was nadal sobą nękać. Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 8, 2015 czy na zlocie wysmarujecie mi ją pastą do zębów i owiniecie srajtaśmą? ;- ) Bartek Ależ skąąąąąąd !! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Kwiecień 8, 2015 (edytowany) Ooo skurwesyn! będzie się działo... ;) :) będzie zupa cebulowa Smacznego - 1jabartoldi :roll: Edytowano Kwiecień 8, 2015 przez NastroAzzurro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 8, 2015 Moja Multina pojechała wczoraj do Wojtka do Lublińca. Pewnie się tu zamelduje za jakiś czas. W związku z tym, że w garażu została Cebula 1100 chciałem zapytać, czy na zlocie wysmarujecie mi ją pastą do zębów i owiniecie srajtaśmą? ;- ) bo mam zamiar Was nadal sobą nękać. Bartek Mowisz i masz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Kwiecień 8, 2015 Ależ skąąąąąąd !! :twisted: Biały, zawsze mogłem na Ciebie liczyć ;-) Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 8, 2015 I nic się nie zmieniło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Kwiecień 10, 2015 I nic się nie zmieniło :D I to się liczy. Przegość. Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach