Mateusz125 0 Napisano Maj 3, 2015 Serwus Panowie Przymierza się do kupna moto może ktoś coś więcej powiedzieć o tym 1098? http://allegro.pl/ducati-1098-2008r-duzo-carbonu-i-dodatkow-13700km-i5285033430.html info proszę kierowac na emaila [email protected] POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Maj 3, 2015 Uwazaj zeby liczba odpowiedzi skrzynki Ci nie zapchala!!! :mrgreen: pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 3, 2015 Ma samą końcówkę Termi i zwykły komp, skąd wie, że mu przybyło śmocy??? Aha wróż Maciek prawdę powie.... Ale generalnie motocykl ładny. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Maj 4, 2015 Mnie zastanawiają wymienione tarcze hamulcowe. Przecież ducat sam w sobie super hamuje i przy tym przebiegu tarcze nie powinny być ruszone. Zerknij czy to nie są przypadekiem chińczyki. Wachacz nie jest przytarty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Maj 4, 2015 Lewe przełączniki takie jakby od 848 ....choć może i takie wkładali do 1098 ...nie jestem na 100% pewien.Brakuje mu zaślepki na lewej kierownicy co by sie składało w całość...choc to motocykla nie dyskwalifikuje to rzeba by było głebiej obejrzeć poprostu A tarcze bez powodu sie raczej nie wymienia a szczególnie przy takim przebiegu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Maj 4, 2015 Przełączniki z tego co się orientuję są takie same. Stelaż też wydaje się być oryginalny. Jeśli tarcze wymienił na galfery to ok, rozumiem fanaberię, jeśli jednak to są chinczyki, to zapaliłaby mi się czerwona lampka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Maj 4, 2015 W przelacznikach patrze na przycisk gora dol....u mnie jest inny nie przesuwany tylko wciskany i wiekszy.Wydaje mi sie,ze takie instalowali w dziesiatkach...Rozumialbym jakby zmieniac tarcze razem z zaciskami lub pompa.Jaki inny sens mialaby wymiana?Wizualny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Maj 4, 2015 U nas zazwyczaj ma to charakter kombinacyjny. Motocykla na pewno nie skreślałbym, ale dobrze obejrzałbym go tu i tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BicepsVTRsp1 0 Napisano Maj 4, 2015 Chyba muszę podnieść cenę mojego :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Maj 4, 2015 U nas zazwyczaj ma to charakter kombinacyjny. Motocykla na pewno nie skreślałbym, ale dobrze obejrzałbym go tu i tam. Zgadzam się..trzeba pojechać,obejrzeć i mądrzyć się na miejscu :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach