Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Polecane posty

Ma samą końcówkę Termi i zwykły komp, skąd wie, że mu przybyło śmocy???

Aha wróż Maciek prawdę powie....

Ale generalnie motocykl ładny.

Pozdr. J-999

Mnie zastanawiają wymienione tarcze hamulcowe. Przecież ducat sam w sobie super hamuje i przy tym przebiegu tarcze nie powinny być ruszone. Zerknij czy to nie są przypadekiem chińczyki. Wachacz nie jest przytarty? 

Lewe przełączniki takie jakby od 848 ....choć może i takie wkładali do 1098 ...nie jestem na 100% pewien.Brakuje mu zaślepki na lewej kierownicy co by sie składało w całość...choc to motocykla nie dyskwalifikuje to rzeba by było głebiej obejrzeć poprostu

A tarcze bez powodu sie raczej nie wymienia a szczególnie przy takim przebiegu..

Przełączniki z tego co się orientuję są takie same.  Stelaż też wydaje się być oryginalny. Jeśli tarcze wymienił na galfery to ok, rozumiem fanaberię, jeśli jednak to są chinczyki, to zapaliłaby mi się czerwona lampka. 

W przelacznikach patrze na przycisk gora dol....u mnie jest inny nie przesuwany tylko wciskany i wiekszy.Wydaje mi sie,ze takie instalowali w dziesiatkach...Rozumialbym jakby zmieniac tarcze razem z zaciskami lub pompa.Jaki inny sens mialaby wymiana?Wizualny?

U nas zazwyczaj ma to charakter kombinacyjny. Motocykla na pewno nie skreślałbym, ale dobrze obejrzałbym go tu i tam. 

U nas zazwyczaj ma to charakter kombinacyjny. Motocykla na pewno nie skreślałbym, ale dobrze obejrzałbym go tu i tam. 

Zgadzam się..trzeba pojechać,obejrzeć i mądrzyć się na miejscu :mrgreen:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.