Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
tremba

Pełen Termignoni do S4RS

Polecane posty

Czy ktos moze mnie oswiecic w kwestii jak w tytule? Znalazlem cos takiego:

http://www.ebay.co.uk/itm/Ducati-monster-s4r-s4rs-termignoni-exhaust-03-06-full-race-system-/221760845097?

i zastanawiam sie czy to przypasuje do modelu z 2007. Czy sa jakies roznice w tych systemach dla modeli do 2006 i pozniejszych? Nie chcialbym kupic a pozniej sie rozczarowac ze nie pasuje.

termosy przynajmniej takie które są montowane po jedne stronie  sa chudsze i dłuższe

Gosc mi juz odpowiedzial ze do 2007 w gore nie podejdzie :-(. Trzeba szukac dalej...

Podbije i poszerze temat: nie moge nigdzie znalezc Termosow i zastanawiam sie nad Arrowem:

http://www.arrow.it/en/assembled/810

Czy jest ktos kto uzywa i moze udzielic kilku informacji? Najbardziej interesuje mnie srednica ukladu/poszczegolnych segmentow-wynalazlem w necie sugestie ze moga byc rozne. Doswiadczenia z jazdy bez/ze strojeniem tez beda mile widziane.

Nie wiem jak z Termosami ale mój znajomy ma pełnego Akrapa zamontowanego... Jeżeli to komuś pomoże/podpowie w temacie.

post-89655-0-87647000-1435822076_thumb.jpg

ale zajebisty ten akrap, w chooy ładniej jak z dwoma termosami czy arrowami :cool:

Zdania sa podzielone... :lolno:

KGr    1

ale zajebisty ten akrap, w chooy ładniej jak z dwoma termosami czy arrowami :cool:

+1

ja mam te arrowy w s2r, jeśli to te same i dżwięk IMO lepszy od termosow, chociaz nigdy nie slyszalem termosow ebz kata a ja mam caly uklad razem z koektorem arrow. jak chcesz to ci pykne fotki dokladne albo zmierze co trzeba. daj znac.

ja mam te arrowy w s2r, jeśli to te same i dżwięk IMO lepszy od termosow, chociaz nigdy nie slyszalem termosow ebz kata a ja mam caly uklad razem z koektorem arrow. jak chcesz to ci pykne fotki dokladne albo zmierze co trzeba. daj znac.

No to daje  :D . Gdybys mogl zmierzyc srednice rur poszczegolnych segmentow-chialbym wiedziec czy jest taka sama w calym ukladzie. I jesli znasz numer producenta tez byloby pomocne w porownaniu-pewnie bedzie inny niz do Testastretty-inne mocowanie kolektorow do glowicy. Dzieki serdeczne  :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.