Gradek 0 Napisano Maj 26, 2015 Witam, chciałbym sobie kupić monstera 600 w którym się zakochałem :) jest tylko jeden mały problem posiadam tylko prawko a2, i teraz moje pytanko do Was, czy jest możliwość zarejestrowania monstera 600 na a2 ? Jakieś przydławienie go czy coś w tym stylu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jbm23 0 Napisano Maj 27, 2015 (edytowany) Najlepiej poczytaj dokładnie na portalach, które dokładnie opisują cały proces rejestracji motocykla pod kategorie A2 ale w wielkim skrócie to wygląda mniej więcej tak: Kupujesz motocykl --> musisz założyć blokadę która obniży moc --> pojechać na hamownie żeby zdobyć wydruk mocy --> przegląd w stacji kontroli pojazdów --> rejestracja Możliwe że coś pomyliłem bo pisze z pamięci co jakiś czas temu czytałem ale chciałem Ci już przybliżyć całą procedurę. Jak wspomniałem najlepiej poczytaj dokładnie. Zachodu (i wydatków) z tym troszkę jest :( Edytowano Maj 27, 2015 przez jbm23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zielony 0 Napisano Czerwiec 7, 2015 https://docpoland.com/temat/16878-monster-na-a2/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach