Samos 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Cześć. Padł mi czujnik ciśnienia oleju i cieknie mi po silniku oponie itd. Można coś zaimprowizowac i to naprawić wymieniając np.ta żółta gumkę w srodku,czy tylko kupując inny? Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadzik 0 Napisano Sierpień 18, 2015 (edytowany) Kup inny, pasuje od samochodu. Poszukaj na forum. Ja kupiłem za 13 zł :) Edytowano Sierpień 18, 2015 przez tadzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Sierpień 18, 2015 z tego co pamiętam opel corsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samos 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Wielkie dzięki! Już jadę szukac,gdzie we wro dostane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samos 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Pamiętasz może jaki model/ rok cokolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 18, 2015 Samos, troszkę samodzielności please ;) https://docpoland.com/temat/17708-cieknacy-olej-z-czujnika-obok-wlewu/?p=259084 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samos 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Wybaczcie nie miałem czasu by szukać. Ale dzięki wielkie za pomoc,bo corsa uratowała jazdę :P 1k km zrobilem z polanym olejem na moto w tym z dobre 10 cm na prawej krawędzi gumy ^^ jakoś licho mnie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 19, 2015 Wybaczcie nie miałem czasu by szukać. Ale dzięki wielkie za pomoc,bo corsa uratowała jazdę :P 1k km zrobilem z polanym olejem na moto w tym z dobre 10 cm na prawej krawędzi gumy ^^ jakoś licho mnie nie chce No i gitarrra :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samos 0 Napisano Sierpień 19, 2015 Ee padł mi dziś ten czujnik może był trefny,kto wie :v ale po przyjeździe kupie nowy:p 15zł śmiech na sali. Jakieś fatum nade mną się kroi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Sierpień 20, 2015 Miałem to samo. Też mi niestety ten "zastępczy", samochodowy padł. I olej obryzgał mi pół motocykla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nierymek 0 Napisano Sierpień 20, 2015 Miałem ten sam problem - wymieniłem na ten czujnik http://e-katalog.intercars.com.pl/#/products/3031311614301-FAE12436-.html Przejechałem od tej pory ok. 2500 km i wszystko jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach