imek 0 Napisano Październik 11, 2015 Czy ktoś nagrał może wyścig GP na Motegi? Bo moja dziewczyna przespała i teraz mi tu płacze, że nie nagrałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Październik 11, 2015 http://www.dailymotion.com/video/x3995lr_motogp-race-motegi_sport Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imek 0 Napisano Październik 11, 2015 Dzieki Billy! Gatunek ludzki został uratowany ! :) Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Październik 11, 2015 Jesteś wielki! Przez wyjazd nie moglem ogladac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Październik 11, 2015 dobry wyścig, nieoczekiwana końcówka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Październik 12, 2015 wyścig świetny! :D warto było wstać tak rano. mnie zastanawia jak wyglądały opony DesmoDoviego, że na ostatnim okrążeniu stracił tak dużo czasu, bo Cal i Bradley go prawie dopadli przed metą. A na przedostatnim okrążeniu mieli ok 9 sek straty.. Niestety, ale stan Alexa de Angelisa nie jest najlepszy po sobotnim dzwonie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Październik 12, 2015 Gdyby ktoś chciał więcej to wszystkie wyścigi motogp i nie tylko bo również Isle of Man itp są tutaj: www.motolink.info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach