Motoricko 9 Napisano Listopad 1, 2015 Jestem w trakcie poszukiwania Multistrady 1000/1100 no i wpadła mi w oko taka jedna - z Wrocławia. http://olx.pl/oferta/ducati-multistrada-1000-s-ds-CID5-IDaMjC1.html#775f279515 Wprawdzie po swoich ostatnich doświadczeniach z motocyklami oferowanymi przez nieznanych handlarzy zarzekałem się, że już więcej się takim nie zainteresuję, ale niestety - oferta jest bardzo uboga. W związku z tym mam pytanie - czy ktoś z Was widział może motocykl z tego ogłoszenia? Jakieś uwagi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Listopad 2, 2015 chyba wiem gdzie go sprzedają. wiozłem od nich swojego 1 monstera. ciągają moto z włoch. generalnie handlarze, ale nie słyną z jakiś mega wałków. jak chcesz mogę go jutro pojechać zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Listopad 2, 2015 Wielkie dzięki za chęć pomocy, ale już mi się dzisiaj ktoś zgłosił i jedzie go obejrzeć :) Zobaczymy, czy to coś warte. Wysłane z mojego HUAWEI G6-L11 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labi 0 Napisano Listopad 3, 2015 Cześć. kupiłem tam mojego Ducata zero zastrzeżeń, bardzo pomocny gość, jakbym miał kupić używkę szedłbym w to samo miejsce wcześniej również od niego miałem Fazera i również moto w super stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Listopad 3, 2015 Wstępnie obejrzany i obfotografowany. :) Być może coś z tego będzie - jeśli nie wyjdzie coś innego, co mam "na tapecie" (dużo bliżej miejsca, gdzie mieszkam). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach