Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

ducafil

Diavel Skierniewice

Polecane posty

Od tygodnia, albo dłużej moja choroba-wirus Ducati mnie znów rozkłada na łopatki. ledwo nacieszyłem się 848 a już wpadł mi oko bossski Diavel.

http://olx.pl/oferta/ducati-diavel-CID5-IDcQT35.html#d82c2fbe18

Rozmawiałem już z właścicielem i wiem co nieco więcej niż napisał w ogłoszeniu. może ktoś z was zna to miejsce, sprzedawcę, który handluje motocyklami, a może ktoś to już oglądał  i wie cokolwiek. przyznaję,że akurat ten egzemplarz z krótkim zardem robi na mnie wrażenie,wszystko mi pasuje i kolor i carbon itp. 

Czekam na Wasze opinie, wiem,że parę złotych jeszcze trzeba włożyć aby wyglądał lepiej, na pewno jeśli dojdzie w ogóle do oględzin skorzystam z pomocy mechanika, póki co podchodzę z pewną dozą nieśmiałości, ale coraz bardziej mnie to kręci.

P.S. a może ktoś mieszka w okolicy i po koleżeńsku po prostu obejrzy osobiście noto,papiery,okolicę ...będę niezmiernie wdzięczny

P.S.2. orientuje się ktoś ile może kosztować nowa osłona wlotu powietrza, która jest tak ładnie przeszlifowana?

Edytowano przez ducafil

Ja mam 20 parę kilometrów do Skierniewic, więc mógłbym podjechać zerknąć.

Ale ja to niestety jestem pewnie na końcu kolejki osób, które mogłyby oceniać stan motocykla. Niespecjalnie się na tym znam. :)

Rico,jesteś wielki,jeśli tylko możesz to będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc,uwagi,opinie.chodzi o to bym nie jechał oglądać padło mimo fajnych fotek i zapewnień sprzedającego. I tak bez serwisu się nie obejdzie,ale pierwsze wrażenie dużo powie. Więc jeśli możesz byloby super,oczywiście będzie rewanż jakby co mój telefon w podpisie

Ale najwcześniej będę mógł dopiero we wtorek lub środę.

Dobrze byłoby też, gdyby udało mi się zabrać jeszcze jakiegoś kolegę bardziej kumatego  w kwestii takich oględzin. Ale z tym może być problem, bo ludzie pracują, a teraz dzień krótki (a po ciemku to żadne oglądanie).

Ale zobaczymy.

Edytowano przez Motoricko

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.