kaaspar 0 Napisano Marzec 3, 2016 Chdzi mi po glowie cos sportowego ze stajni Ducati oczywiscie, czy moze ktos ogladal ten egzemplarz, warto zjechac pol Polski by obejrzec? http://otomoto.pl/oferta/ducati-999-bardzo-ladny-ID6yhYxr.html Pozdrawiam, Lewa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 3, 2016 (edytowany) Podobnież mandaryn sprzedaje swoje 999S, bo chce się przesiąść na 1198, jego znajdź i zapytaj.. Pozdr. J-999 Edytowano Marzec 3, 2016 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Marzec 4, 2016 Wysłałem info na pw mam takowego w stajni ____ mikers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaspar 0 Napisano Marzec 4, 2016 Wysłałem info na pw mam takowego w stajni ____ mikers Nic nie doszlo,dla pewnosci [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Marzec 6, 2016 Poszło na meilika daj znać czy otrzymałeś ____ mikers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaspar 0 Napisano Marzec 9, 2016 Ten temat do usuniecia.Dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach