maniujr 0 Napisano Kwiecień 3, 2016 Lorek gleba, Vinales gleba, ale to co zrobił Andrzej I.... szkoda gadać... Dobrze, że Dovi chociaż dobiegł do mety i ma 3punkty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Kwiecień 3, 2016 Gdzie 2-óch się bije 46 korzysta... życie. Nawiasem mówiąc ale tam musi być teraz w boxie zadyma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirek58 0 Napisano Kwiecień 3, 2016 Gdzie 2-óch się bije 46 korzysta... życie. Nawiasem mówiąc ale tam musi być teraz w boxie zadyma. I po ptokach ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elMaciejos 0 Napisano Kwiecień 3, 2016 Dlaczego Andrea nie dospacerowal do mety? 2 punkty... Tak to bywa gdy najzdolniejszy kierownik Ducati lowi ryby... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Kwiecień 3, 2016 mogło być drugie i trzecie miejsce a jest shit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 Ale przynajmniej chłopaki sprawili, że emocje były do końca. Zbyt optymistycznie Iannone to zrobił, to się nie mogło udać. Lorek honorowo po wyprzedzeniu przez Marka też poszedł w żwir. Ogólnie bardzo dużo wypadków czołówki co się rzadko zdarza. W każdym razie wyścig był pełen zwrotów akcji - like it! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 A ja zamiast oglądać ujeżdzałem swoje desmo .. Ale 26 czerwca zobaczę na zywo wyścigi .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 tu masz cały wyścig https://drive.google.com/file/d/0B95LHXd5VBxKb3c4dlZPU2tpVkE/view Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Kwiecień 5, 2016 Dzięki, mam chwilę to wrzucę na wielki ekran :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Kwiecień 5, 2016 Czemu nie ma edycji?? Argentine objżałem.. Piękny wyścig, dużo lepszy niż w taj.. A to co zrobił andrzej andrzejowi podsumuję "żesz ku..a mać" Nie wiem co chciał ugrać ale chyba pomieszało mu się w główce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 zauważyłem, że edycja ostatnio działa tylko pewien czas po napisaniu posta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Bez sensu, może admin kiedyś naprawi. Jestem ciekaw jak wielki opie..dol dostał andrzej od szefostwa... Ale tak czy inaczej ducati przyma poziom, choć Marek był nie do pobicia... Z deka uciekł;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach