Gazz 0 Napisano Kwiecień 10, 2016 Cześć! Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie mogę kupić nową bądź używaną ale na 100% działającą pompę paliwa podciśnieniową do Ducati Monstera 750 z 1997r.? Zadowoliłby mnie też zestaw naprawczy. Szukam już pół nocy i nic nie mogę znaleźć (poza 2 czy 3 na znanym portalu aukcyjnym - boję się kupić coś co i tak nie będzie działało). Cenna byłaby też informacja czy możliwe jest zastosowanie zamienników, np. elektrycznych lub innych podciśnieniowych. Znalazłem np. taką: http://shop.mieloch.pl/pompa-paliwa-podcisnieniowa-dellorto-p34-pb2,pZ053190.bhtml Tylko nie wiem czy jej wydajność i wytwarzane ciśnienie będzie pasowało do mojego motocykla. Nie wiem jakie parametry ma oryginalna pompka Mikuni - nie udało mi się znaleźć takich danych. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gazz 0 Napisano Kwiecień 12, 2016 Udało mi się znaleźć dane do tej pompy z linku. Podaje paliwo pod ciśnieniem 0,05 do 0,1 bara, wydajność do 55l na godzinę. Czy ktoś wie jakie powinno być ciśnienie paliwa podawanego przez pompę paliwa w moim motocyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach