Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Gazz

Pompa paliwa podciśnieniowa.

Polecane posty

Cześć!

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie mogę kupić nową bądź używaną ale na 100% działającą pompę paliwa podciśnieniową do Ducati Monstera 750 z 1997r.? Zadowoliłby mnie też zestaw naprawczy. Szukam już pół nocy i nic nie mogę znaleźć (poza 2 czy 3 na znanym portalu aukcyjnym - boję się kupić coś co i tak nie będzie działało).

Cenna byłaby też informacja czy możliwe jest zastosowanie zamienników, np. elektrycznych lub innych podciśnieniowych.

Znalazłem np. taką:

http://shop.mieloch.pl/pompa-paliwa-podcisnieniowa-dellorto-p34-pb2,pZ053190.bhtml

Tylko nie wiem czy jej wydajność i wytwarzane ciśnienie będzie pasowało do mojego motocykla. Nie wiem jakie parametry ma oryginalna pompka Mikuni - nie udało mi się znaleźć takich danych.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Udało mi się znaleźć dane do tej pompy z linku. Podaje paliwo pod ciśnieniem 0,05 do 0,1 bara, wydajność do 55l na godzinę. Czy ktoś wie jakie powinno być ciśnienie paliwa podawanego przez pompę paliwa w moim motocyklu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.