Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

jasiu_b

uchwyt do telefonu SBK 848

Polecane posty

Witam wszystkich. Szukam jakiegos uchwytu do telefonu. Nie mam pamięci do uliczek a GPS do moto jest jednak drogi, chce wykorzystać telefon jako nawigacje. Pozdrawiam

Interphone do dostania np w intermotors. Nie jest tani, ale jakość bardzo dobra. Telefon ma sucho, ekran idealnie responsywny przez szybkę.

via Tapatalk

Cześć

Ja myślałem bardziej o takim rozwiązaniu:

X001.jpg

http://allegro.pl/mb-tankbag-givi-3d603-ducati-848-1098-1198-i5997836675.html

Malutki tankbag  z mocowaniem easylock. Ktoś montował podobny albo ma jakiś inny patent na podwieszenie telefonu?

ja właśnie taki tankbag miałem w swojej 848,jest super,tylko pamiętaj,że nic nie zobaczysz w tym okienku w czasie normalnej jazdy,masz je dokładnie pod klatką.jakby co mam taki do sprzedania wraz z adapterem do mocowania,prawie nówka,przejechane 300km, 848 idzie do sprzedania więc mi się już nie przyda,do diavela nie pasuje,a szkoda.

p.s. sprawdziłem wszystkie tankbagi givi i kappa,większy nie zmieści się i nie pozwoli na bezpieczną jazdę sbkiem

Edytowano przez ducafil

Jeśli chodzi o uchwyty do, miedzy innymi telefonów, ale i nie tylko, to proponuje ci zerknij sobie na Ram Mount:

http://www.rammount24.pl/

Maja bardzo bogaty wybór, zarówno samych uchwytów, jak i przejściówek gdzie można mocować np GoPro i inne kamerki

Quadlock zobacz na ich stronie, w Polsce już dostępne np w cyfrowe.pl ja używam tego systemu na moto, rowerze i w wozie. Jak dla mnie daje rade

Witam. Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Marcinekmoki - twoja propozycja rozwiązałaby moje dwa problemy (uchwyt do trzymania dla pasażera  + uchwyt do tel.) ale musze widzieć ekran bo nie mam pamięci do ulic ;). Myślałem o czymś w rodzaju Xgrip bo mojego iP6 w metalowej obudowie w nic innego nie wcisnę.

Dodatkowo takie mocowanie:

http://www.ebay.co.uk/itm/140600318055

zestaw bluetooth juz jest...

post-90371-0-79113900-1463254194_thumb.jpg

post-90371-0-67366100-1463254698_thumb.jpg

Ja mam Interphona. Zamontowałem do amora skrętu. Sprawdza się bdb. Kupiłem na podstawie doświadczeń brata. O zaletach pisał kilka postów wyżej. Potwierdzam.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkfdbbe4cc7c9f43c72671dcc642756222.jpg

Edytowano przez ptysiornia

Jest tak wymierzone, że o nic nie obciera w całym zakresie skrętu kierownicą.

Na foto faktycznie wydaje się, że może dotykać zakończenia lagi, ale w rzeczywistości uchwyt "wędruje" ponad lagą jakieś 2 cm.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.