Ewelinad123 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Witam jednak zdecydowałam się że ten Bobrzy ogon w 696 w ogóle mi się nie podoba i szukam czegoś co mi się spodoba i trafiłam na to ale nie mam pojęcia czy to będzie pasować Wysłane z Monstera LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterYoda 6 Napisano Kwiecień 17, 2016 Sprawdź rozstaw śrub. Niemniej to co znalazłaś trochę masywnie wygląda. osobiście jestem zwolennikiem i też takiego miałem, tylko ze bez tych czerwonych kocich oczu (i nie chodzi o Rizome, tylko o druciaka): Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Będzie jako błotnik Jak dam takie To nie będzie chlapać mi po plecach? Wysłane z Monstera LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 W sumie to chyba taki sam rozmiar Wysłane z Monstera LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Jak skrócisz będzie chlapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Wiec albo kreska na plecach albo bobrzy ogon Wysłane z Monstera LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterYoda 6 Napisano Kwiecień 17, 2016 Wiec albo kreska na plecach albo bobrzy ogon Wysłane z Monstera LWG dokładnie, przerabiałem i musisz sie liczyć z tym, że albo jedno albo drugie . . . no sorry :) ale odpowiedz sobie na pytanie: ile razy jeździsz w deszczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 (edytowany) No na szczęście mało Wiec się jednak decyduje na pasek na plecach Będzie ten jednak Wysłane z Monstera LWG Edytowano Kwiecień 17, 2016 przez Ewelinad123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 wybacz ale to nie będzie pasek na plecach, licz się z zachlapanymi całymi plecami :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Mogłam napisać tak: "Bardzo szeroki pasek na plecach" Wysłane z Monstera LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterYoda 6 Napisano Kwiecień 17, 2016 Zuch Babka :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariszon 2 Napisano Kwiecień 17, 2016 Podeślesz link do ostatniego mocowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Kwiecień 17, 2016 Proszę bardzo http://www.ebay.de/itm/281975836780?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Maj 8, 2016 Zakupiony Przyjdzie pod koniec maja Wysłane z Monstera LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariszon 2 Napisano Maj 16, 2016 Odświeżę. Jakie polecacie mocowanie tablicy do 696? Zastanawiam się nad tym: https://www.puig.pl/fender_eliminatory/pozostale_marki/ducati/fender_eliminator_puig_do_ducati_monster_696_08-14-p633.html W sumie cenowo wychodzi tak jak wspomniany powyżej z Ebaya... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Maj 16, 2016 Właśnie ten zamówiłam Zdjęcia podeśle ja przyjdzie i zamontuje Wysłane z Monstera LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariszon 2 Napisano Maj 16, 2016 Zamówiłaś Puig? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Maj 16, 2016 (edytowany) Tak Bo z ebay cos mi nie pasowało i wzięłam ten przyjdzie ok. 25 maja Wysłane z Monstera LWG Edytowano Maj 16, 2016 przez Ewelinad123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Maj 16, 2016 Puig mam ja, od razu kup kierunki bo oryginalne nie pasują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Maj 16, 2016 Puig mam ja, od razu kup kierunki bo oryginalne nie pasująKupiłam kupiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Maj 26, 2016 No i przyszedł Cały dzień montowałam i lutowałam. Jutro się okaże czy dobrze... Wysłane z Monstera LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Maj 27, 2016 No i działa Wysłane z Monstera LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Maj 27, 2016 Reklamówka na plecy i można jeździić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Maj 27, 2016 Hahaha a jak Albo czekać aż przestanie Wysłane z Monstera LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Maj 29, 2016 I sama tak sobie dziubiesz, kluczyki, lutownica...gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach