maniujr 0 Napisano Kwiecień 28, 2016 ale będzie serial !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Kwiecień 30, 2016 ale będzie serial !!! Nie mogę się doczekać. A za chwilę się biorę za dwa stare dokumenty o motogp. Wszystko współczesne obejrzałem, WSBK na imoli też. Czekam na jutro - II wyścig wsbk i british superbike jeżdża- tam się dopiero dzieje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej904 3 Napisano Maj 3, 2016 zapowiada się extra seria o mistrzuniu :twisted: no i koniecznie trzeba Doctora zobaczyć na żywo w sierpniu w Brnie, już dużo okazji nie będzie niestety :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Maj 3, 2016 Ja sie wybieram w sierpniu na brno. Jeszcze nie wiem czy na moto czy samochodem. Generalnie najlepsza opcja na obejrzenie motogp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej904 3 Napisano Maj 5, 2016 :mrgreen: pierwszy odcinek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Maj 26, 2016 drugi odcinek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Czerwiec 5, 2016 Rossi znowu wygrywa w GP Katalonii ;) Mega wyścig! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 6, 2016 Świetna seria o Vale, czekam na kolejne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach