Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
mgoral

Montaż ładowarki do telefonu m796 '14

Polecane posty

Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem m796 '14.

W przygotowaniu na dłuższy wyjazd w trasę musiałbym zamontować ładowarkę do telefonu na moto. Najlepiej gdyby było to wyjście na kilka usb. Pod siodełkiem mam trzy koncówki jedna do podłączenia komputera, druga do ładowania aku a trzecia węższa zakładam ze jest wyjściem prądu.

Czy ktoś podejmował sie takiego montażu i może polecić jakieś rozwiązania.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzięki za zdjęcie. Jeśli chodzi o samo podpięcie to gdzie dokładnie sie podpinałeś ? Jak puszczałem kable ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Osobiście preferuje gniazdo zapalniczki bądź usb mocowane na ramie pod kierownicą. Zdecydowanie lepiej się jeździ mając mniej gratów na kierownicy, a w dodatku przez duży zbiornik jest mało miejsca na cokolwiek.

Dlatego też pytam czy nie przeszkadza Ci Waldi mocowanie telefonu w tym miejscu bez żadnego dystansu od kierownicy?

to gniazdo usb sprawia wrazenie ogromnego klocka...
a czy nie lepiej telefon, ew nawigacje przymocowac do przedramienia? i ew podpiac pod power banka w plecaku? znajomy tak jezdzi i chyba spelnia mu to zadanie.

Ja kupiłem to gniazdo dosyć dawno, teraz już są dostępne o mniejszych gabarytach, mnie to USB w niczym nie przeszkadza i ładowanie telefonu który masz w kieszeni jest bezproblemowe.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.