tremba 6 Napisano Czerwiec 16, 2016 (edytowany) będę się na niego gapił siedząc na tarasie i sącząc piwko. Jak to mozliwe ze mam tak samo :roll: ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A tym z tym Arrowem juz jestes wrogiem nr 1 wszystkich sasiadow... Edytowano Czerwiec 16, 2016 przez tremba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boban 0 Napisano Czerwiec 16, 2016 Miałem wcześniej Suzuki SV1000 na kominach Microna. Już wtedy sąsiedzi przestali się do mnie odzywać. Teraz to już w ogóle będą mnie unikać. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor1973 0 Napisano Czerwiec 17, 2016 Piękna bestia :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boban 0 Napisano Czerwiec 18, 2016 Piękna mszyna. Ja się dziwię jak Wy jeździcie w trasy na takich kominach. Ja zrobiłem ponad 100km jak wracałem swoim do domu po zakupie i później na jedno ucho gorzej słyszałem. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Czerwiec 18, 2016 Piękna mszyna. Ja się dziwię jak Wy jeździcie w trasy na takich kominach. Ja zrobiłem ponad 100km jak wracałem swoim do domu po zakupie i później na jedno ucho gorzej słyszałem. :P Cooo mowisz? Bo nie slysze... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Zrobilem sobie DB killery i na nich na styk przejdzie przeglad. Bez nich... nie bede pisal bo jeszcze jais diagnosta przeczyta :oops: . Ale fakt, trzeba miec dobry garnek na trase bo mozna sie zmeczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal-500 0 Napisano Czerwiec 18, 2016 Boban, też miałem podobnie przy zakupie swojego. Jak na nim usiadłem i go odpaliłem to wiedziałem, że będzie mój :) A mój dialog wewnętrzny wyglądał tak: "To nie ma sensu" - powiedział umysł."To jest absurdalne" - powiedziało doświadczenie."To jest nieprzydatne" - dodał zdrowy rozsądek."Och, to jest to, tak!" - wykrzyknąłem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boban 0 Napisano Czerwiec 18, 2016 Heh...to by się zgadzało. Ciągle myślałem o motocyklu na dłuższe wyprawy, ale jak się przejechałem Monsterem to rozsądek gdzieś się podział i decyzje podjęło serce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 19, 2016 Wam serio na przeglądach wydechy sprawdzają? Ja moim monsterem poprzednim podjechałem, pan mówi ładny, sprawdził światła i tyle :) Sent from my iPhone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirek58 0 Napisano Czerwiec 19, 2016 Wam serio na przeglądach wydechy sprawdzają? Ja moim monsterem poprzednim podjechałem, pan mówi ładny, sprawdził światła i tyle :) Sent from my iPhone Jak diagnosta słyszy, że coś głośno, bierze do ręki przyrząd marki Sonopan i czyni swoją powinność. Nieważne ile kół ma pojazd. Prowadzę skp ( czasem podglądam :wtf: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Czerwiec 20, 2016 Ja wiedzac co chce zamontowac po prostu podjechalem i poprosilem o sprawdzenie. Teraz wiem ze z killerami nie musze sie bac nadgorliwych funkcjonariuszy. No i wypad na Poznan tez ma znaczenie-za glosno=not welcome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor1973 0 Napisano Czerwiec 20, 2016 W Holandii z przeglądem technicznym nie ma problemów bo po prostu ich nie ma ale jeżeli policja zatrzyma do kontroli i zmierzą a będzie za głośno to 400 euro kary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach