Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Gregor1973

Ducati Monster s4rs pierwszy zakup

Polecane posty

będę się na niego gapił siedząc na tarasie i sącząc piwko.

Jak to mozliwe ze mam tak samo :roll: ? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

A tym z tym Arrowem juz jestes wrogiem nr 1 wszystkich sasiadow...

Edytowano przez tremba

Miałem wcześniej Suzuki SV1000 na kominach Microna. Już wtedy sąsiedzi przestali się do mnie odzywać. Teraz to już w ogóle będą mnie unikać. ;)

Piękna mszyna. Ja się dziwię jak Wy jeździcie w trasy na takich kominach. Ja zrobiłem ponad 100km jak wracałem swoim do domu po zakupie i później na jedno ucho gorzej słyszałem. :P

Piękna mszyna. Ja się dziwię jak Wy jeździcie w trasy na takich kominach. Ja zrobiłem ponad 100km jak wracałem swoim do domu po zakupie i później na jedno ucho gorzej słyszałem. :P

Cooo mowisz? Bo nie slysze... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:. Zrobilem sobie DB killery i na nich na styk przejdzie przeglad. Bez nich... nie bede pisal bo jeszcze jais diagnosta przeczyta :oops: . Ale fakt, trzeba miec dobry garnek na trase bo mozna sie zmeczyc.

Boban, też miałem podobnie przy zakupie swojego. Jak na nim usiadłem i go odpaliłem to wiedziałem, że będzie mój :)

A mój dialog wewnętrzny wyglądał tak:

"To nie ma sensu" - powiedział umysł.
"To jest absurdalne" - powiedziało doświadczenie.
"To jest nieprzydatne" - dodał zdrowy rozsądek.
"Och, to jest to, tak!" - wykrzyknąłem zadowolony.

Heh...to by się zgadzało. Ciągle myślałem o motocyklu na dłuższe wyprawy, ale jak się przejechałem Monsterem to rozsądek gdzieś się podział i decyzje podjęło serce.

Wam serio na przeglądach wydechy sprawdzają? Ja moim monsterem poprzednim podjechałem, pan mówi ładny, sprawdził światła i tyle :)

Sent from my iPhone

Wam serio na przeglądach wydechy sprawdzają? Ja moim monsterem poprzednim podjechałem, pan mówi ładny, sprawdził światła i tyle :)

Sent from my iPhone

Jak diagnosta słyszy, że coś głośno, bierze do ręki przyrząd marki Sonopan i czyni swoją powinność. Nieważne ile kół ma pojazd. Prowadzę skp ( czasem podglądam :wtf: :mrgreen:

Ja wiedzac co chce zamontowac po prostu podjechalem i poprosilem o sprawdzenie. Teraz wiem ze z killerami nie musze sie bac nadgorliwych funkcjonariuszy. No i wypad na Poznan tez ma znaczenie-za glosno=not welcome.

W Holandii z przeglądem technicznym nie ma problemów bo po prostu ich nie ma ale jeżeli policja zatrzyma do kontroli i zmierzą a będzie za głośno to 400 euro kary 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.