KOdi 0 Napisano Czerwiec 2, 2016 Dzień Dobry wszysktim Szukam Monstera dla mojej szanownej małżonki Wiecie coś może na temat tego egzemplarza. A może z Was forumowiczów ktoś dysponuje wartym zainteresowania egzemplarzem ? http://allegro.pl/ducati-monster-620ie-niebieski-od-kobiety-i6229658885.html?reco_id=5fe64728-28b4-11e6-aaf1-56847afe9799&ars_rule_id=802&ars_source=ars&ars_socket_id=10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stubin 0 Napisano Czerwiec 3, 2016 Myślałem, że mój pomarańczowy kolor jest dziwny ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid231 0 Napisano Czerwiec 3, 2016 Ja chcę zrobić Brązowy :D Będzie jeszcze dziwniejszy. A co do moto to trzeba obejrzeć. Bo jeżeli był serwisowany to ok, a jeżeli przed sprowadzeniem jakieś brudne szyje maczały tam swoje łapki i zrobiły rzeźbę bo w takim malowaniu monster nie wychodził to już inna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michalz Napisano Czerwiec 3, 2016 Malowanie dość oryginalne :) Chałupnicza robota. Trudno mi uwierzyć, że ktoś oryginał tak spier$%%$$, podejrzewam, że z moto coś się musiało wydarzyć, skoro tak go pomalowali. Zresztą moto szlifowało na prawej i lewej stronie, widać po tłumikach. Ma "Akcesoryjne" sety, malowanie sprayem. Jakiś dziwnie opalony kolektor, jakby jakiś smar się przypalił na nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucaty 0 Napisano Czerwiec 3, 2016 Z tego co kojarzę to ogłoszenie już trochę wisi. Kilka miesięcy najmarniej, przypominam sobie z okresu jak sam szukałem potwora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magneto 2 Napisano Czerwiec 3, 2016 Myślałem, że mój pomarańczowy kolor jest dziwny ... ;) On nie jest dziwny tylko inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stubin 0 Napisano Czerwiec 4, 2016 On nie jest dziwny tylko inny. Zatem "INNY" pojechał dzisiaj rano razem z kolegą KOdi do naszej pięknej Wielkopolski zwanej potocznie Pyrlandią ;) Mam nadzieję, że mu się tam spodoba, a grupa Poznań przyjmie w swoje szeregi nowego Monstera :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magneto 2 Napisano Czerwiec 4, 2016 No proszę. To co teraz w planie ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stubin 0 Napisano Czerwiec 4, 2016 No proszę. To co teraz w planie ?????? M 1000 DS S i.e. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harnas 1 Napisano Czerwiec 5, 2016 Mam takiego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magneto 2 Napisano Czerwiec 6, 2016 Litr mleka, litr wódy, litr pod bakiem. Słuszną drogą kroczysz :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach