Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

KOdi

Monster 620ie

Polecane posty

Dzień Dobry wszysktim

Szukam Monstera dla mojej szanownej małżonki

Wiecie coś może na temat tego egzemplarza.

A może z Was forumowiczów ktoś dysponuje wartym zainteresowania egzemplarzem ?

http://allegro.pl/ducati-monster-620ie-niebieski-od-kobiety-i6229658885.html?reco_id=5fe64728-28b4-11e6-aaf1-56847afe9799&ars_rule_id=802&ars_source=ars&ars_socket_id=10

Ja chcę zrobić Brązowy :D Będzie jeszcze dziwniejszy. A co do moto to trzeba obejrzeć. Bo  jeżeli był serwisowany to ok, a jeżeli przed sprowadzeniem jakieś brudne szyje maczały tam swoje łapki i zrobiły rzeźbę bo w takim malowaniu monster nie wychodził to już inna sprawa. 

Gość michalz   
Gość michalz

Malowanie dość oryginalne :) Chałupnicza robota. Trudno mi uwierzyć, że ktoś oryginał tak spier$%%$$, podejrzewam, że z moto coś się musiało wydarzyć, skoro tak go pomalowali. 

Zresztą moto szlifowało na prawej i lewej stronie, widać po tłumikach. Ma "Akcesoryjne" sety, malowanie sprayem. Jakiś dziwnie opalony kolektor, jakby jakiś smar się przypalił na nim. 

Z tego co kojarzę to ogłoszenie już trochę wisi. Kilka miesięcy najmarniej, przypominam sobie z okresu jak sam szukałem potwora

Myślałem, że mój pomarańczowy kolor jest dziwny ... ;)

On nie jest dziwny tylko inny.

On nie jest dziwny tylko inny.

Zatem "INNY" pojechał dzisiaj rano razem z kolegą KOdi do naszej pięknej Wielkopolski zwanej potocznie Pyrlandią ;) Mam nadzieję, że mu się tam spodoba, a grupa Poznań przyjmie w swoje szeregi nowego Monstera :)

Litr mleka, litr wódy, litr pod bakiem. Słuszną drogą kroczysz :) :) :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.