Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Adriano

Gdzie kupić lakier do M696 ?

Polecane posty

Witam,

jak w temacie, macie jakieś sprawdzone miejsca ? najlepiej sprzedaż wysyłkowa.

Potrzebuje pomalować zadupek i błotnik mojej Dusi, na forum wyszukałem że potrzebuję Rosso Anniversary  PPG 473.101, niestety w pobliskiej mieszalni takowego nie zrobią mogą coś "dobrać" mam złe doświadczenia jeśli chodzi o dobieranie i wolałbym kupić to co ma być, czy możecie polecić jakąś mieszalnie najlepiej z możliwością wysyłki ? no chyba że gdzieś ze śląskiego/małopolskiego.

Z góry dzięki za pomoc.

KGr    1

A nie lepiej przejsc sie do sklepu z lakierami samochodowymi? w WDA (http://www.wda.com.pl/)

kolo mnie dokladnie ten lakier dostalem od reki...

Ach, wazne info - to bedzie lakier 2 warstwowy (nie liczac klaru na wierzch)

Edytowano przez KGr

dzięki za odpowiedź, niestety do Wrocławia mam daleko ale znalazłem miejsce gdzie mają taki lakier po warunkiem że jest to standardowy dwuwarstwowy i zastrzelili mnie tym pytaniem, ale twoje info jest bezcenne w tym momencie.

Zamawiam zatem jak wszystko będzie ok dam namiary dla potomnych.

lakiery dla ducati dostarczane  są  palety barw PPG udaj się do mieszalni lakierów z linii ppg tam ci dobiorą i powiedzą co jak z czym się je, ja malowałem swojego monstera 696 do sprzedaży błotnik i nakładkę jak kolega polakierował też byś dał wiarę że to oryginał….

tu możesz zamówić pod każdą postacią http://www.colorrite.com/department/ducati-10017.cfm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.