Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Mamba

DUCATI Monster 695 ----- chcę kupić !

Polecane posty

Cześć,

witam serdecznie wszystkich Dukacistów ze szczególnym uwzględnieniem Dukacistek J.

Jestem na etapie poszukiwania pierwszego Monstera. Wpadł mi w oko taki oto model z linku poniżej

https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-monster-695-monster-sprowadzony-przebieg-8-5-tys-km-ID6yLLEh.html#xtor=SEC-8

…i chciałbym się dowiedzieć co o nim sądzicie i czy ktoś może jest z okolic i by chciał rzucić okiem. Ewentualnie w moim imieniu zadzwonić do sprzedającego i się konkretnie wypytać o co trzeba, żeby zminimalizować ryzyko bezsensownej jazdy z Zamościa takiego szmatu drogi na darmo. Motór jeste piękny i fajnie by było jakby się okazało, że to ten!

Dziękuje za pomoc

Daniel

Hej...witam ziomka z Zamościa. Kupiłeś tego 695, bo już ogłoszenie nie aktualne?

Pozdro

Hej...witam ziomka z Zamościa. Kupiłeś tego 695, bo już ogłoszenie nie aktualne?

Pozdro

Niestety ale mnie ktoś chyba ubiegł. Mam nadzieję, że nie był to ktoś kto zamiast pomóc to mnie podkupił. Bo myślę, że to się nie godzi w tej grupie motocyklistów.

Niestety ale mnie ktoś chyba ubiegł. Mam nadzieję, że nie był to ktoś kto zamiast pomóc to mnie podkupił. Bo myślę, że to się nie godzi w tej grupie motocyklistów.

no co ty. Takich tu nie ma. Szukaj dalej. A jeśli chcesz mieć duży wybór, to słoneczna Italia.tam Monsterów, jak w Zamościu "cebularzy" ;) ale ja bym na twoim miejscu nie ograniczał się tylko do 695. 620 na pierwsze moto,też jest OK.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.