Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kicin

Ducati Scrambler 350 (1968)

Polecane posty

Ahoj!

Przewijając sobie ogłoszenia lokalne pod moim ulubionym hasłem natrafiłem na taką oto historyczną (i nie tylko!) desmogratkę:

https://www.olx.pl/oferta/ducati-scrambler-350-z-dodatkowym-nie-uzywanym-silnikiem-CID5-IDirjNF.html#0f48a8bf2e

Nie widziałem, żeby ten temat był ruszony na forum, więc podsyłam - może kogoś będzie stać na tą perełkę ;)

Nie tylko sam model, ale zwłaszcza jego historia, znacznie (moim zdaniem) podnosi wartość kolekcjonerską egzemplarza. No i ten dodatkowy silnik! Bellezza italiana!

Tropiąc historię, czy tylko ja widzę podobieństwo niektórych modeli WSK, choćby Lelka, do tegoż Scramblera?

Sledze go od jakiegos czasu, gosciu zaczynal od 40k PLN. Malo prawdopodobne zeby bylo taniej, ale zanim bede mogl go kupic to zniknie...

No cóż jeden z droższych SCR na rynku Eu... na dodatek z brakami....

Chciałbym tylko niejako wylać kubeł wody na rozpalone głowy, otóż to sprzęt dla "prawdziwego kolekcjonera" ( z grubym portfelem), lub dla prawdziwego mechanika tzw. "starej daty"

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.