klekot999 29 Napisano Kwiecień 21, 2017 (edytowany) "... czyli jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Inaczej to widzi klient chcacy kupic fajny motocykl, a inaczej handlarz który chce na tym jak najwiecej zarobić..." a inaczej serwisant, który też chce sobie zarobić.. >..Nie chce mi się kłócić odnośnie mocy motocykli w USA (nie mówię tu o każdej marce ,bo tego nie wiem ,ale w YAMAHA tak jest ) jak chcesz to pierwszy lepszy link w google i bd miał temat. Za długo w tym siedzę - widocznie nie masz o tym kompletnego pojęcia lub twoja wiedza ogranicza się do jazdy i lania paliwa w bak. >>> jestem totalnie rozwalony :mrgreen: Edytowano Kwiecień 21, 2017 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Kwiecień 21, 2017 tak na marginesie sami włosi uważają Ducati za motocykle dość kapryśne i nie są szczególnie lubiane wiec i u nich z serwisem i dbaniem bywa różnie ja ogólnie polecam Ducati z Niemiec lub Anglii tam są uważane za coś więcej niż tylko zwykłe wozidło chcę zaznaczyć ze nie które modele i serie rozchodziły się w największych ilościach właśnie w tych dwóch krajach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skolmal 0 Napisano Kwiecień 22, 2017 Heh ;) Chętnie wysłucham twoje argumentacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujek 0 Napisano Kwiecień 24, 2017 a czy mozecie zakonczyc dyskusje na temat mocy takim zdaniem:"wielce prawdopodobne,ze pojazdy z USA moga byc zdlawione" i ma to swoje przelozenie szczegolnie w przypadku moto czy aut z Cali gdzie ze wzgledu na ekologie bylo wprowadzane takie praktyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gasior 0 Napisano Kwiecień 24, 2017 To ja wam sprzedam temat - nie USA, ale Panama! Ceny motocykli i samochodów (na które głównie patrzyłem) są tam 30-40% tańsze.. Co prawda cieżko znaleźć tam kogoś godnego zaufania, jednak - warte rozważenia, jeśliby się dogadać z bezpośrednim dealerem na odsprzedażowe sztuki. Ot taki pomysł po wycieczce po Am. łacińskiej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach