Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Polecane posty

"...

czyli jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Inaczej to widzi klient chcacy kupic fajny motocykl, a inaczej handlarz który chce na tym jak najwiecej zarobić..."

a inaczej serwisant, który też chce sobie zarobić..

>..Nie chce mi się kłócić odnośnie mocy motocykli w USA (nie mówię tu o każdej marce ,bo tego nie wiem ,ale w YAMAHA tak jest ) jak chcesz to pierwszy lepszy link w google i bd miał temat. Za długo w tym siedzę -  widocznie nie masz o tym kompletnego pojęcia lub twoja wiedza ogranicza się do jazdy i lania paliwa w bak. >>>

jestem totalnie rozwalony :mrgreen:

Edytowano przez klekot999

tak na marginesie sami włosi uważają Ducati za motocykle dość kapryśne i nie są szczególnie lubiane wiec i u nich z serwisem i dbaniem bywa różnie ja ogólnie polecam Ducati z Niemiec lub Anglii tam są uważane za coś więcej niż tylko zwykłe wozidło chcę zaznaczyć ze nie które modele i serie rozchodziły się w największych ilościach właśnie w tych dwóch krajach

a czy mozecie zakonczyc dyskusje na temat mocy takim zdaniem:
"wielce prawdopodobne,ze pojazdy z USA moga byc zdlawione"

i ma to swoje przelozenie szczegolnie w przypadku moto czy aut z Cali gdzie ze wzgledu na ekologie bylo wprowadzane takie praktyki

To ja wam sprzedam temat - nie USA, ale Panama! Ceny motocykli i samochodów (na które głównie patrzyłem) są tam 30-40% tańsze.. 

Co prawda cieżko znaleźć tam kogoś godnego zaufania, jednak - warte rozważenia, jeśliby się dogadać z bezpośrednim dealerem na odsprzedażowe sztuki. 

Ot taki pomysł po wycieczce po Am. łacińskiej ;-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.