Juan 0 Napisano Kwiecień 27, 2017 Cześć, Jaka powinna być długość sprężyny swobodnej (799.1.099.1A) w sprzęgle mokrym dla monstera 620 2002 rok. W manualu jest informacja że 36,5 mm, ale coś mi ta wartość się nie podoba. Mierzył ktoś kiedyś przy wymianie na nowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzychuZG 0 Napisano Marzec 30, 2018 Cześć, aktualnie również jestem w Twojej sytuacji i jeśli to nie problem to jaka Ci tam długość wyszła. ? I prosiłbym również o pdf manuala bo nigdzie nie mogę znaleźć. Pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmo 1 Napisano Marzec 31, 2018 (edytowany) W instrukcji serwisowej dla M620 i M400 z 2006 roku jest podana minimalna długość 36.5 mm. Tylko, że tam jest inne sprzęgło niż w modelu z 2002. Od 2004 nastąpiła zmiana na sprzęgło APTC. Sprężyny mogą być inne. Poprawka: sprężyna w sprzęgle APTC ma minimalną długość 41 mm według tej instrukcji(doczytałem dalej i jest oddzielna sekcja dla tego sprzęgła;)) Tak więc zagadki Twojej to nie rozwiązuje, zresztą instrukcje Ducati mają sporo błędów. KrzychuZG podaj maila to podeślę. Edytowano Marzec 31, 2018 przez Cosmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach