Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
MatisYahu

Tekst powitalny/Karta kodów

Polecane posty

Witam,

zakupiłem Monstera 696, niestety dopiero w domu zorientowałem się, że pierwszy właściciel nie przekazał mi karty kodów. Oczywiście następnego dnia do niego zadzwoniłem w tej sprawie, a on stwierdził, że nie pamięta czy w ogóle ową kartę dostał przy zakupie (biorąc moto z salonu musiał ją dostać z dwoma kluczykami). Zadeklarował się, że przeszuka dokumenty, ale jakoś nie wierzę w powodzenie tej akcji skoro nawet jej nie kojarzy. I stąd moje pytanie czy można wyrobić duplikat? Z tego co doczytałem to służy ona do dorabiania kluczy i odbklokowania immobilizera - czy czegoś jeszcze?

Kolejną sprawą jest tekst powitalny, o ile tak to mogę nazwać, przy odpalaniu. U mnie to wygląda w ten sposób: 

A przy włączeniu (kluczyk z OFF na ON) powinny uaktywnić się wszystkie pozycje LCD, a następnie w miejscu prędkości powinna pokazać się nazwa modelu i jego wersja - "MONSTER 696 || EU". Czy wiecie jak to można ustawić?

Jeżeli moto jest z salonu i on 1 właściciel to kartę kodowa

Musi być. Bez tego nie sprzedają Niech szuka bo możesz mieć problem z moto w przyszłości.

Ja osobiście zrezygnowałem z zakupu 2 monsterów z tego właśnie powodu

Edytowano przez Greg52

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.