MatisYahu 0 Napisano Czerwiec 29, 2017 Witam, zakupiłem Monstera 696, niestety dopiero w domu zorientowałem się, że pierwszy właściciel nie przekazał mi karty kodów. Oczywiście następnego dnia do niego zadzwoniłem w tej sprawie, a on stwierdził, że nie pamięta czy w ogóle ową kartę dostał przy zakupie (biorąc moto z salonu musiał ją dostać z dwoma kluczykami). Zadeklarował się, że przeszuka dokumenty, ale jakoś nie wierzę w powodzenie tej akcji skoro nawet jej nie kojarzy. I stąd moje pytanie czy można wyrobić duplikat? Z tego co doczytałem to służy ona do dorabiania kluczy i odbklokowania immobilizera - czy czegoś jeszcze? Kolejną sprawą jest tekst powitalny, o ile tak to mogę nazwać, przy odpalaniu. U mnie to wygląda w ten sposób: A przy włączeniu (kluczyk z OFF na ON) powinny uaktywnić się wszystkie pozycje LCD, a następnie w miejscu prędkości powinna pokazać się nazwa modelu i jego wersja - "MONSTER 696 || EU". Czy wiecie jak to można ustawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greg52 6 Napisano Czerwiec 29, 2017 (edytowany) Jeżeli moto jest z salonu i on 1 właściciel to kartę kodowa Musi być. Bez tego nie sprzedają Niech szuka bo możesz mieć problem z moto w przyszłości. Ja osobiście zrezygnowałem z zakupu 2 monsterów z tego właśnie powodu Edytowano Czerwiec 29, 2017 przez Greg52 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach