Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
robertold

Ocena ducata 1199 Panigale Lublin

Polecane posty

Motocykl stoi na otomoto już jakiś czas, czy ktoś kojarzy ten sprzęt: https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-1199-panigale-ducati-panigale-1199-abs-dtc-ebs-dqs-2013r-ID6yTn3j.html

Przekonuje mnie do niego rocznik, przebieg I wydechy, znalazlem w niemczech panigale za 11 koła euro ale w oryginale no I 2012 rok.

Do Lublina mam 700 km także na darmo nie chce jechać. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Pozdro ;)

Jeśli jeździ to i jest w stanie technicznym jak na zdjęciach to można powiedzieć okazja. Zastanawia mnie tylko informacja, że osoba sprzedaje z powodów osobistych, a później dodane jest, ze możliwa zamiana...tak czy siak przed tak długą przejażdżką byłoby fajnie gdyby ktoś mógł ocenić moto wcześniej.

Aż tak źle??. Zakup używanego moto w dobrym stanie w PL graniczy z cudem.

Za kasę jaką chcesz przeznaczyć na moto nigdy bym nie kupił używki. Za duże ryzyko

trafienia na gniota. Ewentualnie popytalbym w ASO lub u takich specow jak theodor.

Czasami trafiają się fajne okazje a pośpiech nie popłaca. Wiem coś o tym, bo sam miałem

niedawno 1299 na sprzedaż. Oddałem ja w rozliczeniu za S ke i poszła na pniu chociaż sporo ich

było w tamtym czasie w necie. To daje do myślenia.

KGr    1

Padaka jakich mało

a cos wiecej ?

Gość tomty   
Gość tomty

Ja bym nie ruszał, chyba ze po sprawdzeniu w aso

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.