Kamil_29 1 Napisano Wrzesień 20, 2017 Dnia 13.09.2017 o 16:55, juhass napisał: Dzięki Panowie. Postaram się w piątek obadac te czerwona 1100s. :) I jak z tym 1100s ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juhass 0 Napisano Wrzesień 22, 2017 No skończyło się tak że w niedzielę przywleklem potwora. :) trochę zapuszczony bo nie jezdzony-opony koniecznie do wymiany, kilka pierdół też ale ze cena dobra to stwierdziłem że przez zimę zrobię. Na razie mój kontakt z nim ograniczył się do kilku km i kilku godzin w garażu bo od poniedziałku na wyjeździe jestem. W każdym razie od razu chwalilem kunszt inżynierów z Bolonii-kto normalny chowa akumulator pod bakiem?? :) No ale w sobotę ogarnę doładowanie akumulatora i zrobię sobie pod siedzeniem gniazdko do ładowania aku. Chciałbym coś pojeździć ale pogoda... Sami wiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil_29 1 Napisano Wrzesień 22, 2017 To gitara. Sezon się kończy więc jak mokro nie jest to korzystaj jak słabe opon to uważaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach