juhass 0 Napisano Wrzesień 15, 2017 Witajcie. Oglądałem jednego 1100S (chyba) dzisiaj i nasunęło mi się kilka pytań do Posiadaczy lub Znawców tego ustrojstwa. No więc lecimy: 1. Jakie są różnice między 1100 a 1100S? 2. Czy w 1100S przy włożeniu kluczyka pojawiająca się na lcd nazwa modelu to Monster 1100 czy Monster 1100S- w tym co oglądałem było bez "S" stąd podejrzenie manipulacji przy zegarach. 3. Numer vin na ramie- jak jest nabijany (ew jakieś zdjęcie??)- w interesującym mnie egzemplarzu numer był jakby delikatnie pomalowany ręcznie farbą- numer na tabliczce zgadzał się z nr na ramie :O 4. Delikatnie wygięty rant felgi przedniej- powietrze nie uchodzi. Idzie to naprostować w warsztacie? Generalnie moto do doprowadzenia ale i cena dobra stąd się zastanawiam. Mechanicznie w pełni ok (paski i rozrząd robone 2000 temu) ale to opony, to jakieś osłonki, duperele a w Ducati nie jest o to łatwo. Apropo, gdzie kupujecie takie rzeczy? Na allegro niema nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach