givenchy31 0 Napisano Wrzesień 24, 2017 Dzisiaj wyświetlił się komunikat CHEC po zatankowaniu motocykla, przejechałem 80 km, zgasiłem Diavela i po odpaleniu wyświetlił się zółta kontrolka silnika CHEC i po przejechaniu kolejnych 50 km. i zgaszeniu i ponownym odpaleniu moto wyśweitlił sie komunikat na czerwono z napisem " EXVL System" . Panowie czy to może mieć związek z kiepskim paliwem jakie zatankowałem na stacji Orlen?? Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
givenchy31 0 Napisano Wrzesień 24, 2017 Nie jak to możliwe ale Chec przy ponownym odpaleniu Diavela się skasował samoczynnie...:) ale jeżeli wiadomo komuś z czym związny jest błąd w czerwonym trójkącie z napisem : EXVL System proszę o informację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał79 0 Napisano Wrzesień 29, 2017 Jest to błąd exapu, zaworu w wydechy, może być dajmy na to żle uatawiona linka sterująca, zacięty ten zawór, albo coś z sterownkiem. trzeba po prostu sprawdzić co jest przyczyną. U mnie w MTS też pojawił sie ten błąd po wymianie wydechu. Zasadniczo nic poważnego . Można go i usunąć w kompa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach