buell 2 Napisano Listopad 8, 2017 (edytowany) Witam. Orientuje sie ktos jakiej firmy i jaki model opony Ducati zakladalo do S2R 800 z 2006 roku? Rozmiary sa mi oczywiscie znane, ale ciekaw jestem co ladowali fabrycznie Edytowano Listopad 8, 2017 przez buell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Listopad 8, 2017 (edytowany) Cześć, M. in. Pirelli Diablo. pzdr Edytowano Listopad 8, 2017 przez ptysiornia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 8, 2017 michelin pilot power Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buell 2 Napisano Listopad 8, 2017 Dzieki Panowie! Na Michelinach juz smiagalem, a z Pirelli jeszcze nie mialem przyjemnosci wiec wezme pod uwage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Listopad 9, 2017 12 godzin temu, buell napisał: Dzieki Panowie! Na Michelinach juz smiagalem, a z Pirelli jeszcze nie mialem przyjemnosci wiec wezme pod uwage Nie ma za co, z tym że Arachnia to raczej dziewczyna ;-) W razie W Diablo mimo, że od dawna mają następców są cały czas w produkcji i możesz je u mnie kupić m. in z rocznika 2017. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buell 2 Napisano Listopad 10, 2017 (edytowany) Przepraszam bardzo, polecialem z automatu z odpowiedzia nie zwracajac uwagi na uzytkownika, tylko na tresc odpowiedzi. To juz sie wiecej nie powtorzy! Pozdrawiam Ps. A co do zakupu opon to na razie czytam, wybieram. Jak sie zdecyduje na cos to bede sie odzywal w razie czego! Edytowano Listopad 10, 2017 przez buell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach