yarek72 0 Napisano Grudzień 24, 2017 Witam Sprzedam motocykl Ducati Monster 2013abs r. w sierpniu kupiony prze zemnie w salonie w Krakowie. z dodatkiem owiewek darmah (rachunek), wymieniony wydech na termignomi tytan też w salonie podczas serwisu (rachunek), wymienione lusterka na rizoma na kierownice, stan licznika , około 2000km, stan salonowy- tak przynajmniej mówią ludzie jak go ktoś widzi , większość czasu spędził na stojakach w ciepłym i suchym miejscu, podchodziłem do niego z pasją to co zepsułem to złamałem raz kierunek przy w siadaniu, zrobione jak nie wiesz, to wątpię by to zauważyć nikt mi chyba na to nie zwrócił jeszcze uwagi,i przerysowałem raz butem za-dupek 2cm rysa do podkładu niestety, jeden też slot w owiewkach na baku trochę wytarty, przykręciłem raz bez podkłądki do tego stojaki, przód tył, aku wymienione w tym roku, na wszystko rachunki, smarowany i pieszczony, czyszczony praktycznie po każdej przejażdżce, podkładki do owiewek jak mi brakło sprowadzone z Włoch. Pisze wstępnie tu , na razie bez zdjęć , jeszcze nie wrzuciłem go na żaden portal , nie robiłem zdjęć, i nie przepatrywałem wszystkiego co mam do moto, nie przygotowywałem się do sprzedaży , tylko wstępnie pisze by się z orientować troche , może jest ktoś na forum kogo by to interesowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jodelka 0 Napisano Marzec 12, 2018 Dzień dobry, jestem zinteresowany kupnem. Proszę o kontakt. Pozdrawiam Wojciech Jodłowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeslavek 0 Napisano Kwiecień 17, 2018 Cześć, aktualne jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach