Qóba 1 Napisano Marzec 7, 2018 (edytowany) Cześć, przywitałem się w odpowiednim wątku, więc czas na pierwszy temat. Tak jak napisałem w tytule tematu, powoli rozglądam się za Monsterem, najchętniej model 796, choć pewnie z uwagi na ograniczony budżet i ilość 796 na rynku, łatwiej i szybciej znajdę 696. Zakup planuję na wiosnę (najchętniej okolice maja), lecz to wszystko jest oczywiście do dogadania. W idealnym świecie: - oryginalne malowanie, najchętniej czerwone, - zarejestrowany w Polsce, polskie pochodzenie, - niski przebieg i historia serwisowa, - z województwa pomorskiego. Świadomy jestem, że idealny świat nie istnieje, także czekam na wszystkie propozycje na PW ;) Edytowano Marzec 7, 2018 przez Qóba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokos 1 Napisano Kwiecień 3, 2018 (edytowany) Qóba podpinam się pod Twój wątek, szukam tego samego!!! ;) Ale do maja to bez 2oo to ja nie wytrzymiem, Ducati potrzebne na wczoraj 696 i czerwone... :) Edytowano Kwiecień 3, 2018 przez Kokos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śledziu 2 Napisano Kwiecień 4, 2018 Hej Mam 696 do sprzedania. Polski Salon, drugi właściciel, Gdański :) Więcej info PRIV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Kwiecień 4, 2018 Cześć też mam do sprzedania 696 troszkę dalej bo na śląsku, ale to dla chcącego żadna przeszkoda. dzwoń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SPAWAK 0 Napisano Lipiec 30, 2018 Cześć. Jeśli jesteście jeszcze zainteresowani to mam ładna sztukę. https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-696-amortyzator-skretu-hyperpro-nowy-rozrzad-pakiet-termignoni-caferacer-ID6APaCf.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qóba 1 Napisano Lipiec 30, 2018 Dzięki - u mnie nieaktualne, na ten moment stanęło na tańszym 695 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokos 1 Napisano Lipiec 30, 2018 U mnie również niekatulane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach