lwilgucki 1 Napisano Kwiecień 11, 2018 (edytowany) Witaj, Oferuję Ci swój motocykl marki DUCATI model Monster 1000. Jestem jego właścicielem od 3 lat i była to miłość właściwie od pierwszego odpalenia. Do Polski trafił w 2009 i od tamtego czasu ciągle przebywał w rękach fanatyków marki przez co zyskał jedyny unikatowy i niepowtarzalny charakter, który wyróżni Cię na tle reszty bezpłciowych "kosiarek" na drodze ;) Gwarantuję Ci nie ma takiego drugiego! Potworek był na bieżąco serwisowany w jednym z najlepszych serwisów Ducati w Polsce - JMG MOTOCYKLE Obecnie jest w pełni gotowy do sezonu, świeżo po wizycie w serwisie na której dostał nowiutkie sprzęgło i paski rozrządu wraz z regulacją zaworów i wymianą wszystkich płynów i filtrów. Nie wymaga żadnego wkładu finansowego. Monster zawsze był garażowany, natomiast poza sezonem stał w ciepłym i suchym domowym zaciszu gdzie w spokoju czekał na kolejne sezony :) Na więcej pytań chętnie odpowiem telefonicznie. Zapraszam do kontaktu! Zadzwoń, umów się na oględziny i po prostu daj się zachwycić! CENA: 15000zł TEL: 733483711 LINK OTOMOTO: https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-monster-ducati-monster-1000-i-e-ID6zSsfA.html MOTO do obejrzenia we Wrocławiu Edytowano Kwiecień 11, 2018 przez lwilgucki zdjecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 20, 2018 (edytowany) Nie wiem co się działo przez OSTATNIE 3 lata, ale dobrze wiem, co się działo przez POPRZEDNIE 3 lata Czasem za nią tęsknię, RedBeast, echhhh Edytowano Kwiecień 20, 2018 przez bialy114 1 Motoricko zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pirania 0 Napisano Maj 18, 2018 Witam, Czy oferta sprzedaży motocykla jest nadal aktualna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach